Guaranteed of 220-802 practice test materials and training materials for CompTIA certification for IT learners, Real Success Guaranteed with Updated 220-802 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA A+ Certification Exam (220-802) exam Today!

2021 May 220-802 Study Guide Questions:

Q91. - (Topic 1) 

A customer is concerned about a computer that repeatedly beeps when attempting to power on. Which of the following is MOST likely the cause? 

A. Network cable is unplugged 

B. USB 2.0 is plugged into USB 1.1 port 

C. RAM not seated properly 

D. Optical media was left in the drive 

Answer: C 

Explanation: http://antony492.com/unseated-ram/ 


Q92. - (Topic 4) 

A technician is trying to troubleshoot an issue on a Windows 7 computer remotely, but is unable to PING the computer. The technician verified that the computer is turned on, has network connectivity, and can get to the Internet. Which of the following is MOST likely the issue? 

A. The technician does not have permissions 

B. Local security policy settings is incorrect 

C. Wake-on-LAN is disabled 

D. Windows firewall is enabled 

Answer: D 

Explanation: http://pcrepairaugustaga.com/computer-dust-free/ 


Q93. - (Topic 5) 

A technician has discovered that there is an issue with the configuration of DirectX. Which of the following utilities would allow the technician to resolve this issue? 

A. MSINFO32 

B. DXDIAG 

C. REGEDIT 

D. MSCONFIG 

Answer: B 


220-802  practice test

Refresh trainsignal comptia a+ 220-802 download:

Q94. - (Topic 5) 

A technician installs a new graphics card that supports high resolutions. The technician sets the resolution to the highest setting and then the monitor displays no video. The technician hits the enter key to exit and nothing happens. After a reboot, no video appears after the operating system loads. Which of the following would the technician perform NEXT? 

A. Reseat the graphics card in a different slot 

B. Update the graphics card driver 

C. Reinstall the operating system 

D. Change the resolution in Safe Mode 

Answer: D 


Q95. - (Topic 5) 

A company has purchased new computers. The old computers will be donated to a local charity. Before the computers are picked up, the president of the company wants to make sure that the computers do not have confidential company information on them. Which of the following is the BEST method to accomplish this? 

A. Run CHKDSK 

B. Format the hard drive 

C. Use a degaussing tool 

D. Defragment the hard drive 

Answer: C 


Q96. - (Topic 5) 

A technician would like to image 50 desktop computers from a recently optimized test machine. Which of the following would ready the test machine for capturing the image? 

A. SYSPREP 

B. FDISK 

C. XCOPY 

D. RIS 

Answer: A 


2passeasy.com

Pinpoint actualtests 220-802:

Q97. - (Topic 5) 

A computer’s time settings reset every time it is unplugged. This is a symptom of a faulty: 

A. Memory module. 

B. Power supply. 

C. Motherboard. 

D. CMOS battery. 

Answer: D 


Q98. - (Topic 5) 

Computers on the network are frequently infected with viruses, malware, worms and Trojans. Which of the following should Mike, a technician, update automatically to prevent future problems? 

A. Antivirus signatures 

B. Antivirus engines 

C. Malware engines 

D. Virus encyclopedias 

Answer: A 


Q99. - (Topic 5) 

A technician is having connectivity issues with a client’s machine. The client’s wall jack 

passed testing and the technician also uses a loopback to test the NIC on the PC and it also passed testing. Which of the following tools would a technician use to test between the wall jack and the PC? 

A. Toner probe 

B. Multimeter 

C. Wireless locator 

D. Cable tester 

Answer: D 


Q100. - (Topic 1) 

A user states their workstation will not reach the login screen. Which of the following commands can be used to write a new partition boot sector to the system partition in the Recovery Console? 

A. FIXMBR 

B. BOOTCFG 

C. FIXBOOT 

D. DISKPART 

Answer: C 

Explanation: http://www.computerhope.com/fixboot.htm