Validated of 220-802 dumps materials and item pool for CompTIA certification for IT engineers, Real Success Guaranteed with Updated 220-802 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA A+ Certification Exam (220-802) exam Today!

2021 May 220-802 Study Guide Questions:

Q141. - (Topic 5) 

An iOS user does not want to automatically connect to wireless networks that are broadcasting. Which of the following settings must be enabled in iOS 5.x to authorize connecting to wireless networks? 

A. Connect to WiFi 

B. Change adapter settings 

C. Manage wireless networks 

D. Ask to join 

Answer: D 


Q142. - (Topic 5) 

Which of the following technologies involves device pairing? 

A. WEP 

B. IR 

C. Bluetooth 

D. IMAP 

Answer: C 


Q143. - (Topic 1) 

A computer starts to boot then quickly shuts down. Which of the following should the technician use to troubleshoot this issue? 

A. Toner probe 

B. Power supply tester 

C. Loopback plugs 

D. Events logs 

Answer: B 

Explanation: http://pcsupport.about.com/od/toolsofthetrade/f/powersupplytest.htm 


220-802  dumps

Improve actualtests 220-802:

Q144. - (Topic 1) 

If a computer does not have an optical drive, which of the following is the MOST efficient method to install an operating system? 

A. Emergency Restore CD 

B. Floppy disk 

C. USB flash drive 

D. Bluetooth connection 

Answer: C 

Explanation: http://en.wikipedia.org/wiki/USB_flash_drive 


Q145. - (Topic 5) 

If a technician knows a client’s IP address, which of the following command tools can be used to resolve this to the DNS name? 

A. NET USE 

B. TRACERT 

C. NSLOOKUP 

D. CMD 

Answer: C 


Q146. - (Topic 1) 

A technician is trying to request a new IP address to a customer’s computer through the command prompt. Which of the following commands should the technician use? 

A. ipconfig /flushdns 

B. ipconfig /renew 

C. ipconfig /all 

D. ipconfig /release 

Answer: B 

Explanation: http://www.wikihow.com/Refresh-Your-IP-Address-on-a-Windows-Computer 


2passeasy.com

Verified practice 220-802 exam:

Q147. - (Topic 2) 

Which of the following security threats is defined by its self propagating characteristic? 

A. Virus 

B. Rootkit 

C. Trojan 

D. Worm 

Answer: D 

Explanation: http://www.pcworld.com/article/111965/article.html 


Q148. - (Topic 5) 

A user reports slow performance on their PC after importing some photos. Which of the following maintenance tasks should a technician recommend in order to increase performance? 

A. Defragmentation 

B. Install new camera drivers 

C. Update anti-virus definitions 

D. Run CHKDSK 

Answer: A 


Q149. - (Topic 4) 

A corporate end user reports that random keys on their laptop are sticking. After taking the laptop in for repair a technician discovers that soda has been spilled inside the keyboard, possibly reaching other components inside the laptop. Which of the following should the technician do? 

A. Spray the sticky spots with compressed air and then scrape them off 

B. Let the end user know that they are responsible for replacing the keyboard 

C. Replace the keyboard and clean the interior of the laptop if necessary 

D. Run the keyboard through a dishwasher cycle and dry thoroughly 

Answer: C 

Explanation: http://www.maximumpc.com/article/howtos/howto_recover_sodaspill_disaster 


Q150. - (Topic 1) 

Which of the following operating systems is capable of fully utilizing more than 4GB of system RAM? 

A. Windows Vista Ultimate 

B. Windows 7 32-bit 

C. Windows 7 64-bit 

D. Windows XP Professional 

Answer: C 

Explanation: http://www.zdnet.com/blog/hardware/max-memory-limits-for-64-bit-windows-7/4254