Actual of 220-802 exam answers materials and forum for CompTIA certification for IT learners, Real Success Guaranteed with Updated 220-802 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA A+ Certification Exam (220-802) exam Today!

2021 May 220-802 Study Guide Questions:

Q521. - (Topic 4) 

A user reports that all print jobs sent to a certain printer that require legal sized paper are not printing. However, standard size paper jobs are printing correctly. A technician checks the paper tray and verifies that it is loaded with legal size paper. Which of the following is the MOST likely cause of the problem? 

A. The printer is not designed to print legal sized pages. 

B. The print queue is holding jobs from printing. 

C. The paper weight is too heavy for the printer. 

D. The paper size for the tray is incorrect in the printer setup. 

Answer: D 

Explanation: http://support.microsoft.com/kb/284867 


Q522. - (Topic 3) 

A technician has upgraded an internal WiFi card on a laptop and now the signal power to connect to a WAP is low. Which of the following is the MOST likely cause of the issue? 

A. WIFI card drivers are not installed. 

B. The laptop’s memory is faulty. 

C. The laptop’s battery is dead. 

D. One of the antenna wires is unplugged. 

Answer: D 

Explanation: 

Check to see if the WIFI antenna wire is plugged. If it is not plugged, the signal power will be low. 


Q523. - (Topic 5) 

Joe, a user, copies a text document off of a CD drive into a folder. Joe has full control permissions on the folder. When Joe tries to edit and save the document, the system prompts him to save it to a new location. Which of the following is the reason for this behavior? 

A. The file properties are set to Read Only 

B. The CD was damaged and transferred the file incorrectly 

C. The original file was corrupted 

D. The file has an incorrect file extension 

Answer: A 


220-802  exam answers

Updated test 220-802:

Q524. - (Topic 5) 

Which of the following is required in order to connect a mobile device to a GPS? 

A. Data link cable 

B. Infrared 

C. Bluetooth 

D. Wireless access point 

Answer: C 


Q525. - (Topic 5) 

Which of the following operating systems has the Shake, Peek and Snap features? 

A. Windows XP Home 

B. Windows 7 Professional 

C. Windows XP Professional 

D. Windows Vista Business 

Answer: B 


Q526. - (Topic 5) 

You are working on a Windows 7 Ultimate computer. An application called DLP 2.0 is failing to start properly. 

You are required to disable two of its components in MSconfig. Which two tabs should you access? (Select the two best answers.) 

A. General 

B. Boot 

C. Services 

D. Startup 

E. Tools 

Answer: C,D 


2passeasy.com

Precise comptia a+ 220-801 and 220-802 notes:

Q527. - (Topic 4) 

A technician notices a computer is overheating after 30 minutes of use. Which of the following is the MOST likely cause? 

A. Clogged temporary file folders 

B. Internal dust buildup 

C. Incorrect input voltage setting 

D. ACPI is disabled 

Answer: B 

Explanation: http://pcrepairaugustaga.com/computer-dust-free/ 


Q528. - (Topic 4) 

After connecting a laptop to an external monitor, no display is detected and the monitor goes into sleep mode. Which of the following should be attempted FIRST to correct the problem? (Select TWO). 

A. Change the input mode on the monitor 

B. Reboot the operating system 

C. Reload the display adapter drivers 

D. Toggle the display using the keyboard shortcut 

E. Verify network connectivity 

Answer: A,D 

Explanation: http://wikinorm.wikidot.com/monitor-resolution-is-too-low 


Q529. - (Topic 1) 

A virtual machine running locally would be BEST utilized in which of the following situations? 

A. On a PC with minimal RAM 

B. Patch testing before rollout 

C. Thick client configuration 

D. Gaming workstation configuration 

Answer: B 

Explanation: 

The best way to utilize a virtual machine is to test patches before deploying it on the live machine. Patches tend to corrupt operating systems. So it is better to check them first on a virtual machine before deploying it on a live machine. 


Q530. - (Topic 5) 

After loading a new operating system, which of the following accounts is MOST often changed for security purposes? 

A. Standard User 

B. Power User 

C. Guest 

D. System 

Answer: C