Exam Code: 220-802 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CompTIA A+ Certification Exam (220-802)
Certification Provider: CompTIA
Free Today! Guaranteed Training- Pass 220-802 Exam.

2021 May 220-802 Study Guide Questions:

Q61. - (Topic 1) 

Which of the following operating systems can be upgraded directly to Windows 7 Professional by a default installation? (Select TWO). 

A. Windows 7 Home Premium 

B. Windows Vista Business 

C. Windows XP Home 

D. Windows XP Professional 64-bit 

E. Windows XP Media Center 

Answer: A,B 

Explanation: http://technet.microsoft.com/en-us/library/dd772579(v=ws.10).aspx 


Q62. - (Topic 5) 

Which of the following is the MINIMUM group permissions needed to access the share \myserverc$? 

A. Administrator 

B. Remote User 

C. Domain User 

D. Power User 

Answer: A 


Q63. - (Topic 4) 

A senior technician requests a diagnostic tool for checking external ports and connectors on computers and laptops. Which of the following tools would BEST accomplish this task? 

A. Wireless locator 

B. Corona wire 

C. Toner probe 

D. Loopback plugs 

Answer: D 

Explanation: http://www.webopedia.com/TERM/L/loopback_plug.html 


2passeasy.com

Avant-garde difference between 220-801 and 220-802:

Q64. - (Topic 4) 

A technician is troubleshooting a RAID 6 array on a high end CAD/CAM workstation. Two disk drives have their fault lights on. Which of the following is the BEST action for the technician to perform when fixing this problem? 

A. Replace the failed drives and verify the RAID rebuilds completely. 

B. Reseat the drives, backup the data, and then replace them. 

C. Reseat the drives and monitor the RAID status over a few days. 

D. Replace the failed drives and restore the data from a known good backup. 

Answer: A 

Explanation: http://download.intel.com/support/motherboards/server/sb/intel_raid_basic_troubleshooting _guide_v2_0.pdf 


Q65. - (Topic 4) 

A technician is working on a PC that utilizes a RAID array for operation. The user of the system has reported that random files are becoming corrupted on creation with no pattern to the activity. One drive in the array is likely failing and causing the read/write failures. Which of the following types of RAID is MOST likely in use? 

A. RAID 0 

B. RAID 1 

C. RAID 5 

D. RAID 10 

Answer: A 

Explanation: http://www.thegeekstuff.com/2010/08/raid-levels-tutorial/ 


Q66. - (Topic 5) 

What is a possible symptom of a damaged video display? 

A. Disconnected punchdown 

B. Low RF signal 

C. Dead pixel 

D. Computer repeatedly boots to Safe Mode 

Answer: C 


2passeasy.com

Verified a+ 220-802 questions:

Q67. - (Topic 5) 

Which of the following are the BEST operating system security practices for a secure workstation? (Select TWO). 

A. Install a privacy filter 

B. Run CHKDSK regularly 

C. Updated malware and virus definitions 

D. Regularly schedule defragmentation 

E. Enable active scanning 

Answer: C,E 


Q68. - (Topic 1) 

A local administrator would like to determine why a laptop is taking so long to boot into the operating system. Which of the following tabs in MSCONFIG would the administrator access to BEST determine this? 

A. Startup 

B. Tools 

C. General 

D. Boot 

Answer: A 

Explanation: http://www.hongkiat.com/blog/speed-windows-startup-with-msconfig/ 


Q69. - (Topic 5) 

The technician is dispatched to a multi-function device that users print and copy from all day. The technician is told pages that are copied all have a line on them on the left hand 

side of the page. The technician prints a printer test page and does not see the line on the page. The technician’s NEXT step would be which of the following? 

A. Replace the toner cartridge to eliminate the lines. 

B. Print from another workstation to recreate the problem. 

C. Close the trouble ticket and document no trouble found. 

D. Copy a printed page to recreate the problem. 

Answer: D 


Q70. - (Topic 5) 

A SOHO would like to limit usage of their wireless network to two computers. Which of the 

following would be the EASIEST way for a technician to accomplish this? 

A. Assign static IP addresses 

B. Change the signal strength 

C. Disable unused ports on the router 

D. Enable MAC filtering 

Answer: D