Certified of 220-802 question materials and guidance for CompTIA certification for customers, Real Success Guaranteed with Updated 220-802 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA A+ Certification Exam (220-802) exam Today!

2021 May 220-802 Study Guide Questions:

Q391. - (Topic 2) 

A computer program that functions normally while quietly installing malicious software on a machine is known as a: 

A. DDoS attack. 

B. Worm. 

C. Phishing attack. 

D. Trojan. 

Answer: D 

Explanation: http://computer.howstuffworks.com/trojan-horse.htm 


Q392. - (Topic 5) 

A technician has just updated a user’s PC to Windows 7 and connected to a network printer through a print server. After finishing, the user reports that the printer will not print. Which of the following is the MOST likely reason for this issue? 

A. The PC’s network connection is down. 

B. The print server does not have the proper driver. 

C. The printer is not installed on the print server. 

D. The server is using PCL instead of PostScript. 

Answer: B 


Q393. - (Topic 5) 

Which of the following mobile device features is responsible for shifting the device display orientation? 

A. Device calibration 

B. Gyroscope 

C. GPS 

D. Accelerometer 

Answer: B 


2passeasy.com

Up to the immediate present comptia a+ exam 220-802:

Q394. - (Topic 4) 

A wireless network is experiencing intermittent connectivity. Which of the following would BEST resolve this issue? 

A. Enable MAC filtering 

B. Change broadcast channel 

C. Enable wireless encryption 

D. Disable SSID broadcasting 

Answer: B 

Explanation: http://lifehacker.com/5580636/change-your-wi+fi-routers-broadcast-channel-for-a-stronger-connection 


Q395. - (Topic 3) 

A user recently purchased a new high-end graphics card, and would like to run their existing games through an LCD TV at 1080p. However, when the installation is complete, none of the games appear correctly on the LCD TV. Which of the following is the MOST likely cause? 

A. The LCD TV response rate is not fast enough for gaming. 

B. The PC games cannot be run to an external display. 

C. The games do not support a 1920x1080 resolution. 

D. The LCD TV driver is not supported by the Windows operating system. 

Answer: C Explanation: 

One of the possible reasons is that the game does not support high resolutions. Try to set a lower resolution and start the game. If this doesn’t solve the problem, the game installer media might be corrupt. 


Q396. - (Topic 2) 

Which of the following security concepts establishes the notion that a user should only be given sufficient access to the resources they need to perform their job function? 

A. Deny all 

B. Allow all 

C. Most privilege 

D. Least privilege 

Answer: D 

Explanation: http://www.cs.cornell.edu/fbs/publications/leastPrivNeedham.pdf 


2passeasy.com

Guaranteed powerpoint slides for comptia a+ 220-801 and 220-802:

Q397. - (Topic 5) 

Which of the following command line tools would be used to display all network information for a local PC? 

A. ping 

B. ipconfig 

C. netstat 

D. tracert 

Answer: B 


Q398. - (Topic 5) 

Which of the following options in Windows is the best way to secure a workstation? 

A. Screensaver 

B. User education 

C. Disable Autorun 

D. Complex password 

E. ID badge 

F. Key fob 

G. Retinal scan 

Answer: D 


Q399. - (Topic 1) 

Which of the following settings MUST be configured in order to turn on a VoIP phone? 

A. PoE 

B. Flow control 

C. VPN 

D. Duplex speed 

Answer: A 

Explanation: http://www.voip-info.org/wiki/view/Cisco+POE 


Q400. - (Topic 4) 

A user reports that they cleared a paper jam and now cannot print. The technician reseats the paper and then prints a test page from the printer. A test page sent from the workstation does not print. Which of the following actions should the technician take FIRST? 

A. Clear the print queue. 

B. Check the printer connection. 

C. Reboot the computer. 

D. Stop and start the printer. 

Answer: A 

Explanation: http://www.howtogeek.com/100358/how-to-cancel-or-delete-a-stuck-print-job-in-the-windows-print-queue/