Certified of 220-802 test materials and discount pack for CompTIA certification for examinee, Real Success Guaranteed with Updated 220-802 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA A+ Certification Exam (220-802) exam Today!

2021 May 220-802 Study Guide Questions:

Q131. - (Topic 4) 

When walking past a server with a RAID 5 array, a technician hears a loud clicking noise. Which of the following could MOST likely occur? 

A. BSOD 

B. OS not found on boot 

C. Hard drive failure 

D. RAID array failure 

Answer: C 

Explanation: http://datarecoveryhospital.com/qa-26/ 


Q132. - (Topic 1) 

Which of the following is the MINIMUM account required to install most programs on Windows XP?stand 

A. Power user 

B. Administrator 

C. Standard user 

D. Guest 

Answer: A 

Explanation: https://www.microsoft.com/resources/documentation/windows/xp/all/proddocs/en-us/windows_security_default_settings.mspx?mfr=true 


Q133. - (Topic 5) 

Which of the following features is a characteristic associated to that of Android-based smartphones? 

A. Apple App Store 

B. Closed source SDK 

C. Proprietary data cable connector 

D. Open source SDK 

Answer: D 


220-802  test

Up to the immediate present trainsignal comptia a+ 220-802 download:

Q134. - (Topic 2) 

An unauthorized user observing system security procedures is known as: 

A. A worm. 

B. Shoulder surfing. 

C. Phishing. 

D. Spyware. 

Answer: B 

Explanation: http://www.lifelock.com/education/id-theft-types/shoulder-surfing/ 


Q135. - (Topic 5) 

Which of the following is true when Bob, a technician, is setting default security permissions on a folder? 

A. There are no significant changes to other files. 

B. The created folder inherits the most restrictive permissions within the folder. 

C. The permissions are inherited by all files and folders within that folder. 

D. All folders within that folder are given a restrictive password. 

Answer: C 


Q136. - (Topic 1) 

Which of the following commands is used to map a network drive? 

A. NBTSTAT 

B. NET USE 

C. NETMAP 

D. NETSTAT 

Answer: B 

Explanation: http://www.onlinetoolworks.com/help/SB32AdmnNetwork_Drive_Mappings_and_NET_U.ht m 


2passeasy.com

Accurate powerpoint slides for comptia a+ 220-801 and 220-802:

Q137. - (Topic 5) 

Which of the following accounts should be disabled after successful installation of Windows XP? 

A. Remote Desktop User 

B. Administrator 

C. Guest 

D. Power User 

Answer: C 


Q138. - (Topic 2) 

A user wants to prevent access to specific websites to prevent their children from accidently accessing them. Which of the following can be implemented? 

A. A switch 

B. Antivirus software 

C. Antispyware software 

D. A firewall 

Answer: D 

Explanation: http://en.wikipedia.org/wiki/MAC_filtering 


Q139. CORRECT TEXT - (Topic 5) 

You need to configure your mobile device to send and receive electronic messages from your company. Your mobile device must be able to truly synchronize the message state with your desktop so that when a message is read on your desktop it is marked as read on your mobile device These are the proper parameters: 

Email address tech@techies com 

Password P@SSwOrd 

Pop techies com Port 110 Security. None 

IMAP techies com Port 993 Security SSL 

Smtp.techies.com Port 465 Security: TLS 

Company SSID Techies 

Security WPA2 

Passphrase P@SSwOrd 

SSID is not broadcasted 

......... 

Instructions You are not authorized to use the Company's WLAN The outgoing server does not require login credentials When you have completed the simulation, please select the done button to submit your answer. 


Answer: 

Please review explanation for detailed answer. 


Q140. - (Topic 1) 

A customer is not able to connect to any websites. Which of the following commands should a technician run FIRST to identify the issue? 

A. NETSTAT 

B. NET SHOW 

C. IPCONFIG 

D. TRACERT 

Answer: C 

Explanation: http://www.microsoft.com/resources/documentation/windows/xp/all/proddocs/en-

us/ipconfig.mspx?mfr=true