Exam Code: 220-802 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CompTIA A+ Certification Exam (220-802)
Certification Provider: CompTIA
Free Today! Guaranteed Training- Pass 220-802 Exam.

2021 May 220-802 Study Guide Questions:

Q441. - (Topic 5) 

Windows Virtual PC is intended to run on which of the following Operating Systems? 

A. Windows Vista Standard 

B. Windows Server 2008 

C. Windows XP SP3 

D. Linux 

Answer: C 


Q442. - (Topic 5) 

The payroll department works with company financial data and had an incident that involved employee’s salary being shared across the network. Which of the following would enforce least privilege? 

A. Paper shredding 

B. Firewalls 

C. RFID employee badges 

D. Directory permissions 

Answer: D 


Q443. - (Topic 5) 

A user reports that their laptop's keyboard has areas where the keys always get stuck together. After disassembling the keyboard to clean it, which of the following processes would be the FIRST step to properly reassemble the keyboard? 

A. Power on laptop to verify functionality 

B. Use appropriate hand tools 

C. Test on another machine 

D. Refer to manufacturer documentation 

Answer: D 


2passeasy.com

Update difference between 220-801 and 220-802:

Q444. - (Topic 5) 

A user has asked for a recommendation for a strong password. Which of the following passwords is the STRONGEST? 

A. password! 

B. Pa$sw0rd 

C. pa$4w0rd 

D. thisismypsswrd1 

Answer: B 


Q445. - (Topic 5) 

Which of the following can an Android device use to synchronize with desktop contacts? (Select TWO). 

A. HDMI cable 

B. CAT6 cable 

C. USB cable 

D. Bluetooth 

E. IEEE 1394 cable 

Answer: C,D 


Q446. - (Topic 5) 

A small business owner is looking to assign users to a Windows group level. They have the following requirements for these users, and stress that they should receive no more privileges than necessary: 

The users should not be able to change passwords for higher level accounts 

The users need the ability to install software 

The users cannot create new accounts for others 

Which of the following group levels will BEST meet these needs? 

A. Remote Desktop Users 

B. Power Users 

C. Standard Users 

D. Administrators 

Answer: B 


2passeasy.com

Actual practice 220-802 exam:

Q447. - (Topic 2) 

A user wants to quickly install the most recent security patch released. Which of the following options can be selected from the Windows Update website? 

A. Custom settings 

B. Advanced settings 

C. Automatic settings 

D. Express settings 

Answer: D 

Explanation: http://wiki.answers.com/Q/What_will_the_windows_update_express_button_download_ont o_your_computer 


Q448. - (Topic 5) 

Which of the following is the BEST example of a physical security barrier? 

A. Firewall 

B. Cypherlock 

C. Strong passwords 

D. BitLocker 

Answer: B 


Q449. - (Topic 4) 

A user, Ann, reports that her laptop will no longer connect to wireless. Joe, a technician, checks the device manager and does not see a wireless networking card or any unknown devices. Which of the following should Joe do FIRST? 

A. Check to make sure the wireless card was not turned off via the hardware switch or keyboard shortcut. 

B. Install a USB wireless card to ensure that Windows networking is working properly. 

C. Open the laptop and reseat the network card and both antennas. 

D. Download and install the latest wireless driver from the manufacturer’s website. 

Answer: A 

Explanation: 

If the wireless networking card is functioning properly, check the wireless switch on the laptop and see if the wireless is enabled within the operating system. 


Q450. - (Topic 5) 

A technician has found bad sectors on a hard drive. Which of the following command line tools could MOST likely remap bad sectors to fix this hard drive issue? 

A. FIXMBR 

B. CHKDSK 

C. DISKPART 

D. FDISK 

Answer: B