Breathing of 220-802 dumps materials and questions pool for CompTIA certification for IT learners, Real Success Guaranteed with Updated 220-802 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA A+ Certification Exam (220-802) exam Today!

2021 May 220-802 Study Guide Questions:

Q311. - (Topic 5) 

Which of the following BEST describes geotracking? A. An enabled cookie that sends user location data to vendors 

B. Location software to locate a user’s missing cellular device 

C. SMS information that is sent to people in their contacts 

D. Location data embedded into pictures that have been taken 

Answer: D 


Q312. - (Topic 5) 

A loud clicking noise in a RAID array indicates which of the following is MOST likely failing? 

A. Hard drive 

B. Power supply 

C. Audio adapter 

D. RAID controller 

Answer: A 


Q313. - (Topic 4) 

A technician troubleshoots a broken PC only to find that a strong burning odor is coming from inside the case. Which of the following parts MOST likely experienced a level of electrical burn? 

A. PSU 

B. Processor 

C. CMOS battery 

D. Hard drive 

Answer: A 

Explanation: http://forums.thinkbroadband.com/hardware/4194025-that-acrid-electrical-burning-smell.html?fpart=all&vc=1 


220-802  dumps

Update 220-802 cheat sheet:

Q314. - (Topic 4) 

Ann, a user, has brought her laptop in for service. She reports that her battery is at 100%, but whenever it is unplugged it immediately shuts down. Which of the following should the technician do? 

A. Replace the battery 

B. Change power settings to balanced 

C. Replace the power adapter 

D. Enable APM in the BIOS 

Answer: A 

Explanation: http://www.dummies.com/how-to/content/how-to-replace-your-laptop-battery.html 


Q315. - (Topic 4) 

A user’s CRT display is not displaying colors correctly. Turning the display to the right or left sometimes temporarily corrects the problem. Which of the following should the technician check? 

A. The video card display driver 

B. The CRT power cable 

C. The video cable 

D. The CRT On Screen Display (OSD) 

Answer: C 

Explanation: http://forums.arcade-museum.com/archive/index.php/t-168393.html 


Q316. - (Topic 5) 

Two users share the same Windows 7 computer. The first user creates a document intended to be used by both users, and then logs off. The second user logs on and types the name of the document in the Start menu, but the document is not found. Which of the following is the problem? 

A. The document is set to hidden. 

B. The document is locked. 

C. The document was saved as a system document. 

D. The document is owned by the first user. 

Answer: D 


2passeasy.com

Simulation comptia a+ 220-801 and 220-802 syllabus:

Q317. - (Topic 5) 

A technician receives a trouble ticket stating that a user is receiving error messages on their computer. When the technician arrives at the computer, it is now working with no error messages being displayed. Which of the following should the technician use to determine what the error message was? 

A. MSINFO32 

B. EVENTVWR 

C. DXDIAG 

D. REGSVR32 

Answer: B 


Q318. - (Topic 2) 

Privacy filters applied to users computer screens are used to combat which of the following security risks? 

A. Rootkits 

B. Spear phishing 

C. Shoulder surfing 

D. Social Engineering 

Answer: C 

Explanation: http://blog.securityactive.co.uk/tag/stop-shoulder-surfing/ 


Q319. - (Topic 5) 

Which of the following commands should Karen, a technician, use to examine and restore protected system files? 

A. SFC 

B. RECOVER 

C. REPLACE 

D. COPY 

Answer: A 


Q320. - (Topic 4) 

A user has downloaded and installed a browser add-on that causes the browser to hang. The PC has very slow system response when rebooted. Which of the following should a technician do to troubleshoot this problem? 

A. Run System Restore, update antivirus program, and run an antivirus scan. 

B. Remove all Internet temporary files, run an antivirus scan, and reboot using Last Known Good Configuration. 

C. Remove all temporary files, turn off System Restore, update and run an antivirus scan. 

D. Run an antivirus scan, Run Disk Cleanup, and reboot into Safe Mode. 

Answer: C 

Explanation: 

This might be the sign of a virus infecting the system. First, remove all temporary Internet files on your computer. Viruses are downloaded through software or a webpage. And normally it resides in Temporary Internet Files folder. Now turn off system restore because you don’t want to load a previous state on the computer with the virus still lingering the digital wild. Run an antivirus program to clean infected files.