Exam Code: 220-802 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CompTIA A+ Certification Exam (220-802)
Certification Provider: CompTIA
Free Today! Guaranteed Training- Pass 220-802 Exam.

2021 May 220-802 Study Guide Questions:

Q541. - (Topic 5) 

In which of the following locations is the fonts folder stored in the Windows OS? 

A. System32 

B. Temp 

C. Documents and settings 

D. Windows 

Answer: D 


Q542. - (Topic 2) 

Which of the following has the HIGHEST level rights? 

A. Standard User 

B. Power User 

C. Guest User 

D. Remote Desktop User 

Answer: B 

Explanation: http://en.wikipedia.org/wiki/Power_user#Windows_administration 


Q543. - (Topic 1) 

Which of the following Windows 7 versions comes with the LARGEST number of multimedia features? 

A. Enterprise 

B. Home Premium 

C. Professional 

D. Starter 

Answer: B 

Explanation: http://pcsupport.about.com/od/fixtheproblem/a/biosaccess_bios.htm 


220-802  training

Abreast of the times comptia a+ 220-801 and 220-802 exams:

Q544. - (Topic 5) 

A technician has just finished installing a new NIC in a desktop. Which of the following should the technician perform NEXT according to the troubleshooting theory? 

A. Test the theory to determine cause 

B. Verify full system functionality 

C. Escalate issue to a manager 

D. Document findings and repairs 

Answer: B 


Q545. - (Topic 5) 

A manager needs to have remote access to the main office at all times. Which of the following is the BEST setup? 

A. WWAN 

B. LAN 

C. MAN 

D. VPN 

Answer: D 


Q546. - (Topic 1) 

Which of the following can be used as an appropriate boot device? 

A. USB drive 

B. HDMI 

C. OEM recovery media 

D. FDISK 

Answer: A 

Explanation: http://pcsupport.about.com/od/tipstricks/ht/bootusbflash.htm 


2passeasy.com

Actual testout pc pro 220-801 and 220-802:

Q547. - (Topic 5) 

A customer calls and states that on two corners of their screen all the colors are distorted, 

but if they move the monitor forward or backwards the image is fine. Which of the following is the MOST likely cause of this issue? 

A. Video cable is going bad 

B. The HDMI cable is coming loose 

C. The display needs to have the geometry adjusted 

D. Speakers were placed too close to the display 

Answer: D 


Q548. - (Topic 5) 

When installing Windows on a new server, a technician gets an error reporting that no suitable hard drives are available for installation. Which of the following is MOST likely the issue? 

A. Bluetooth pairing is disabled 

B. RAID drivers need loading 

C. PXE boot server unavailable 

D. CMOS battery needs replaced 

Answer: B 


Q549. - (Topic 1) 

A user wants to configure their network to support VoIP. Which of the following would BEST support a VoIP installation? 

A. QoS 

B. POTS 

C. Wake-on-LAN 

D. VPN 

Answer: A 

Explanation: http://www.petri.co.il/voip-quality-of-service-basics.htm 


Q550. - (Topic 5) 

A user has recently purchased and installed a new top of the line video card for playing games on Windows 7. However, during game play the images are blurred and artifacts appear. Once the user returns to the Windows desktop, everything returns to normal. Which of the following could be the problem? (Select TWO). 

A. The video card requires an adapter to output to the monitor 

B. User Access Control is preventing the game from functioning 

C. The video card requires a driver update 

D. The game is not compatible with Windows 7 

E. The graphics card is faulty and should be replaced 

F. The IRQ channel must be appropriately set for the video card 

Answer: C,E