100% Guarantee of 220-802 practice exam materials and samples for CompTIA certification for IT specialist, Real Success Guaranteed with Updated 220-802 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA A+ Certification Exam (220-802) exam Today!

2021 May 220-802 Study Guide Questions:

Q491. - (Topic 5) 

A technician is called into an office where multiple users are reporting duplicate IP address errors. Upon arrival, the technician skims notes from the previous technician who serviced 

the office and finds that DHCP functionality was disabled on the internal router. Which of the following explanations is MOST likely the issue? 

A. The previous technician turned off DHCP to free up resources for QoS functionality. 

B. The previous technician decided to use DNS instead of DHCP for handling IP addresses. 

C. The previous technician moved the office to a mismanaged static IP address setup. 

D. The previous technician did not setup DHCP reservations properly and therefore the router is giving multiple users the same IP. 

Answer: C 


Q492. - (Topic 1) 

Which of the following Control Panel items will allow for easy streaming of pictures, music, and videos to other Windows 7 PCs? 

A. Ease of Access Center 

B. AutoPlay 

C. Sync Center 

D. HomeGroup 

Answer: D 

Explanation: http://lifehacker.com/5883517/how-to-set-up-windows-7-homegroups-for-seamless-instant-sharing-between-pcs-in-your-home 


Q493. - (Topic 1) 

A technician needs to format a file system to be compatible with the WIDEST range of operating systems. Which of the following file systems should be used? 

A. NTFS 

B. FAT16 

C. CDFS 

D. FAT32 

Answer: D 

Explanation: http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2421454,00.asp 


220-802  practice exam

Refresh a+ 220-802 dumps:

Q494. - (Topic 5) 

A technician is testing a connection from the main building to a newly networked off-site location. The main network and off-site both have fast transfer times, however any data sent between the two sites is taking much longer than expected. Which of the following command line tools could the technician use to determine where this slowness is originating? 

A. NETSTAT 

B. TRACERT 

C. NSLOOKUP 

D. PING 

Answer: B 


Q495. - (Topic 3) 

A user launches a software application on their Android tablet device. Once the software has loaded, the user reports that when turning the tablet to work the application in landscape mode, the software does not automatically adjust to landscape mode. Which of the following is the cause of the issue? 

A. The auto-adjust setting is not enabled in the operating system. 

B. The tablet is running low on power and disabled landscape mode. 

C. The application was not developed to react to changes to the gyroscope. 

D. The user did not switch the tablet to landscape mode. 

Answer: C 

Explanation: http://mobilegyros.blogspot.com/ 


Q496. - (Topic 5) 

Which of the following operating systems can be upgraded using an in-place procedure to Windows 7 Professional x64? 

A. Windows Vista Professional x86 

B. Windows 7 Enterprise x64 

C. Windows 7 Starter x86 

D. Windows 7 Home Premium x64 

Answer: D 


2passeasy.com

Accurate comptia 220-802 objectives:

Q497. - (Topic 5) 

Which of the following are examples of physical security? (Select the two best answers.) 

A. Directory permissions 

B. RSA token 

C. Principle of least privilege 

D. Privacy filter 

Answer: B,D 


Q498. - (Topic 1) 

Which of the following is the MAXIMUM number of primary partitions that can be created on a hard drive with FAT32? 

A. 2 

B. 4 

C. 6 

D. 8 

Answer: B 

Explanation: http://support.microsoft.com/kb/314463 


Q499. - (Topic 5) 

Which of the following BEST prevents attackers from accessing network equipment? 

A. Firewall 

B. Privacy filter 

C. Antivirus software 

D. Server 

Answer: A 


Q500. - (Topic 5) 

Which of the following operating systems enables a user to use Flip 3D? 

A. Windows XP Professional 

B. Windows 7 Professional 

C. Windows Vista Home Basic 

D. Windows 7 Starter 

Answer: B