Practical of 220-802 exam materials and rapidshare for CompTIA certification for IT engineers, Real Success Guaranteed with Updated 220-802 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA A+ Certification Exam (220-802) exam Today!

2021 May 220-802 Study Guide Questions:

Q201. - (Topic 2) 

Which of the following passwords is the MOST secure according to industry best practices? 

A. VeryStrongPassword 

B. SimpleAnswer1234 

C. E@sy2Remember 

D. thisisthecorrectanswer1 

Answer: C 

Explanation: http://netforbeginners.about.com/od/antivirusantispyware/a/example_strong_passwords.ht m 


Q202. - (Topic 4) 

A technician needs to remove the ability of standard users to shut down or restart a shared computer. Which of the following commands can be used to accomplish this task? 

A. services.msc 

B. shutdown.exe 

C. bootrec.exe 

D. gpedit.msc 

Answer: D 

Explanation: http://support.microsoft.com/kb/307882 


Q203. - (Topic 5) 

Ann, a customer, has a wired router that connects to the Internet without any issue, but does not provide any other network services. When users connect PCs to the router, they cannot access the Internet or any other network resources. 

Which of the following should Ann do to connect the PCs to the Internet? 

A. Change the gateway address on the wired router 

B. Set the DNS to an external public source on the PCs 

C. Remove the PCs from the MAC filter list in the wired router 

D. Change the switch port duplex setting from half to full 

Answer: B 


220-802  exam

Improved comptia a+ operating system 220-802:

Q204. - (Topic 5) 

A client is running Windows 7 Ultimate and has a requirement to run a program that only runs under Windows XP. Which of the following could the client utilize? 

A. Windows XP Mode 

B. Windows Hypervisor 

C. Compatibility views 

D. TPM 

Answer: A 


Q205. - (Topic 5) 

A remote Windows XP user believes unauthorized software has been installed on their laptop. The technician must direct the user to which of the following locations to remove the application? 

A. Action Center 

B. Add/remove Programs 

C. Windows Firewall 

D. Computer Management 

Answer: B 


Q206. - (Topic 5) 

A user states that every print job submitted to a local printer prints out random characters. Which of the following steps would MOST likely resolve the problem? 

A. Reboot the computer and reset the printer 

B. Clear the NVRAM on the printer 

C. Reload the printer drivers 

D. Replace the printer cable 

Answer: C 


2passeasy.com

Breathing comptia a+ 220-802 vce:

Q207. - (Topic 4) 

A user reports that their PC does not work. Which of the following would be the BEST question for the technician to ask the user to get further information? 

A. “Can you get to the Internet?” 

B. “What exactly does not work?” 

C. “Does the PC turn on?” 

D. “Are you able to sign on?” 

Answer: B 

Explanation: 

Clarify what is not working. The line of questioning is an effective strategy to discover and solve a problem especially on phone. 


Q208. - (Topic 1) 

Which of the following file system types is used for optical media? 

A. FAT32 

B. FAT 

C. CDFS 

D. NTFS 

Answer: C 

Explanation: http://www.computerhope.com/jargon/c/cdfs.htm 


Q209. - (Topic 4) 

A user, Joe, has just finished upgrading his computer with a wireless keyboard/mouse combination, additional memory, installed new speakers, and replaced his 15 inch flat screen with a 24 inch flat screen. 

When he boots the computer it immediately starts making a loud beeping noise and will go no further in the boot process. 

Which of Joe’s system upgrades is the cause of the problem? 

A. The DVI cable is not properly seated 

B. Speakers are not properly connected 

C. Battery low on wireless mouse 

D. Memory is mismatched 

Answer: D 

Explanation: http://www.techspot.com/community/topics/ram-question-mixing-memory-of-different-speeds.93687/ 


Q210. - (Topic 1) 

A technician would like to map a network drive. Which of the following indicates the correct path for mapping a network drive? 

A. \shareservername 

B. \usernameservername 

C. \passwordshare 

D. \servernameshare 

Answer: D 

Explanation: http://compnetworking.about.com/od/windowsxpnetworking/ht/mapnetworkdrive.htm