Download of 220-802 simulations materials and tutorials for CompTIA certification for customers, Real Success Guaranteed with Updated 220-802 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA A+ Certification Exam (220-802) exam Today!

2021 Jul comptia a+ certification exam guide (exams 220-801 and 220-802) eighth edition:

Q321. - (Topic 5) 

Which of the following is responsible for flipping the image when a smartphone is rotated? 

A. Accelerometer 

B. Shock sensor 

C. Gyroscope 

D. Ambient light sensor 

Answer: C 


Q322. - (Topic 5) 

Which of the following is the difference between a quick and a full format? 

A. Quick format does not check for bad sectors while full format does. 

B. Full format prompts for confirmation while quick format does not. 

C. Full format erases all partitions on the disk at once while quick format only erases one 

partition at a time. 

D. Quick format only erases the system partition and not the data partition. 

Answer: A 


Q323. - (Topic 5) 

A user just bought an iPad and wants to connect to their work email. The user’s employer has a Microsoft Exchange server for email. Which of the following would the technician configure to allow the user to access email on the iPad? 

A. DNS, DHCP 

B. IMAP, SNTP 

C. Devices are incompatible 

D. POP3, SMTP 

Answer: D 


Q324. - (Topic 1) 

A user wants to change the functionality that occurs when the laptop lid is closed. Which of the following Control Panel options is the MOST direct way to adjust this? 

A. Display 

B. Power Options 

C. Personalization 

D. Device Management 

Answer: B 

Explanation: http://www.howtogeek.com/howto/9090/learning-windows-7-manage-power-settings/ 


Q325. - (Topic 4) 

Which of the following commands may be used on a computer, running Windows 7, to stop a single process from the command line? 

A. ERASE 

B. KILL 

C. SHUTDOWN 

D. DEL 

Answer: B 

Explanation: http://www.tech-recipes.com/rx/446/xp_kill_windows_process_command_line_taskkill/ 


2passeasy.com

Rebirth comptia a+ 220-802 exam questions:

Q326. - (Topic 5) 

A new user reports that they are unable to login to the corporate network on their desktop but they are able to access the WLAN from their mobile device. After further inspection, the technician realizes that the wall port is not wired correctly. Which of the following tools would be used to permanently restore network connectivity to the desktop? 

A. Wireless locator 

B. Tethering with mobile device 

C. Punchdown tool 

D. Crimper 

Answer: C 


Q327. - (Topic 5) 

Which of the following methods is BEST used to ensure that data on a hard drive cannot be recovered? 

A. Overwrite the drive 

B. Use a degaussing tool 

C. Repartition the drive 

D. Format the drive 

Answer: B 


Q328. - (Topic 5) 

Ann, a small business owner, would like to implement wireless networking for her business but wants to be sure the wireless is ONLY accessible from within her business’ premises. 

Which of the following would BEST accomplish this? 

A. Disabling SSID broadcast to ensure that only employees know the SSID 

B. Using unidirectional antennas and reducing radio power levels appropriately 

C. Assigning DHCP addresses that expire after a shorter period of time 

D. Using omni-directional antennas and reducing radio power levels appropriately 

Answer: B 


Q329. - (Topic 1) 

A technician needs to decrease the time it takes to install an operating system on 100 computers. Which of the following installations would the technician use to reduce hands-on time spent on each computer? 

A. Upgrade installation 

B. USB installation 

C. Unattended installation 

D. Clean installation 

Answer: C 

Explanation: http://en.wikipedia.org/wiki/Installation_(computer_programs)#Silent_installation 


Q330. - (Topic 4) 

A technician discovers a networked computer has been infected with a zero day virus. Which of the following is the FIRST thing that should be done to the workstation? 

A. Document the symptoms of the virus. 

B. Turn off the computer using the power switch. 

C. Unplug it from the network. 

D. Run an antivirus update and then a full scan. 

Answer: C 

Explanation: http://en.wikipedia.org/wiki/Zero-day_virus