Exam Code: 220-802 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CompTIA A+ Certification Exam (220-802)
Certification Provider: CompTIA
Free Today! Guaranteed Training- Pass 220-802 Exam.

2021 Apr 220-802 Study Guide Questions:

Q331. - (Topic 4) 

The technician is dispatched to look at a user’s laptop. The user reports the system shuts down after 30 minutes of field use. The technician notices the battery is not fully charging. Which of the following should the technician perform to resolve this? 

A. Remove the battery and connect it to a commercial battery charger. 

B. Discharge the battery using a static mat. 

C. Change the power setting on the laptop to use less power. 

D. Replace the battery. 

Answer: D 

Explanation: http://www.wikihow.com/Fix-a-Laptop-that-is-not-Charging 


Q332. - (Topic 5) 

While using an application on a Windows XP desktop PC, a BSOD appears. Which of the following should the technician select upon reboot to troubleshoot this issue? 

A. Boot to safe mode 

B. Boot to last known good configuration 

C. Boot to another OS on a second partition 

D. Boot normally 

Answer: A 


Q333. - (Topic 5) 

Which of the following activities would BEST be described as social engineering? 

A. Downloading Spyware 

B. Bribery 

C. Writing down passwords 

D. Brute force 

Answer: B 


220-802 test questions

Renewal difference between 220-801 and 220-802:

Q334. - (Topic 4) 

A customer purchases a new 802.11n router for their home. They connect it to their current 801.11g devices, as well as their new laptop. Even though the laptop has a built-in 802.11n antenna, they are not noticing any speed increase. Which of the following is the MOST likely cause? 

A. The laptop is not close enough to the router. 

B. The router should be set to “G-Only”. 

C. The router is broadcasting in Mixed Mode. 

D. The laptop needs a dedicated access point. 

Answer: C 

Explanation: http://www.mahalo.com/answers/what-does-mixed-mode-on-a-wireless-router-mean-1 


Q335. - (Topic 5) 

A prospective employee asks for wired Internet access while waiting for a job interview. Later, it is discovered that spyware was uploaded to the network from this particular location and the prospective employee cannot be contacted with the information provided. Which of the following security threats is this an example of? 

A. Phishing 

B. Shoulder surfing 

C. Viruses 

D. Social engineering 

Answer: D 


Q336. - (Topic 1) 

Which of the following commands can be used in Windows XP to modify when the CHKDSK command runs? 

A. CONVERT 

B. IPCONFIG 

C. CHKNTFS 

D. SCANDSK 

Answer: C 

Explanation: http://support.microsoft.com/kb/160963 


220-802 test preparation

Download a+ 220-802 objectives:

Q337. - (Topic 5) 

Multiple users have reported that there are black dots on the conference room LCD when doing presentations. Which of the following is MOST likely the problem? 

A. The video card displaying to the LCD is incompatible. 

B. The LCD has dead pixels. 

C. The LCD needs to be recalibrated. 

D. The conference room PC is overheating. 

Answer: B 


Q338. - (Topic 4) 

Joe, a technician, receives an error message on his tower PC just after POST which reads: 

“WARNING! Your drive is about to fail. Please back up your data and run full drive diagnostics.” 

Which of the following is generating this error message? 

A. CHKDSK 

B. S.M.A.R.T. 

C. eSATA 

D. QoS 

Answer: B 

Explanation: http://www.howtogeek.com/134735/how-to-see-if-your-hard-drive-is-dying/ 


Q339. - (Topic 5) 

A user belongs to groups that have read permission on a folder and NTFS create permission. Which of the following BEST describes the access the user will have to files in the folder? 

A. Read and edit existing files but not create new files 

B. Read and edit existing files and create new files 

C. Create and read new files but not read or edit existing files 

D. Read existing files but not edit or create new files 

Answer: D 


Q340. - (Topic 5) 

After a recent power spike, a user upgrades their motherboard. However, every time they try to turn their workstation on, it only crashes and performs a core dump. All hard drives and processors are compatible with the new motherboard. Which of the following symptoms has MOST likely occurred? 

A. Fans spin but no power to other devices 

B. Missing operating system 

C. System only works in Safe Mode 

D. Stop error 

Answer: D