Exam Code: 220-802 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CompTIA A+ Certification Exam (220-802)
Certification Provider: CompTIA
Free Today! Guaranteed Training- Pass 220-802 Exam.

2021 Apr 220-802 Study Guide Questions:

Q281. - (Topic 5) 

Joe, a customer, called and stated that since a virus was removed from his PC, Windows is now displaying errors about damaged system files. Which of the following tools should be used to correct the issue? 

A. TASKKILL 

B. DISKPART 

C. CHKDSK 

D. SFC 

Answer: D 

841. - (Topic 5) 

A technician needs to ping a client's machine that the technician is working on, to ensure that the network card is functioning correctly. Which of the following IP addresses should be used? 

A. 10.76.0.1 

B. 127.0.0.1 

C. 192.168.0.1 

D. 255.255.255.0 

Answer: B 


Q282. - (Topic 2) 

An Internet browser’s cookie could be classified as which of the following? 

A. Rootkit 

B. Phishing 

C. Malware 

D. Spyware 

Answer: D 

Explanation: http://en.wikipedia.org/wiki/Spyware#Browser_cookies 


Q283. - (Topic 5) 

Which of the following are examples of digital security? (Select TWO). 

A. Strong password 

B. Privacy screen 

C. Badge 

D. MAC filtering 

E. Mantrap 

Answer: A,D 


220-802 brain dumps

Regenerate comptia a+ 220-801 and 220-802 exam cram:

Q284. - (Topic 1) 

A technician is required to change a setting for HKEY_Local_Machine. Which of the following would the technician use to change this? 

A. BCEDIT 

B. WEP setup 

C. MSCONFIG 

D. REGEDIT 

Answer: D 

Explanation: http://www.wikihow.com/Edit-the-Windows-Registry 


Q285. - (Topic 5) 

A technician is asked to repair a Windows 7 computer with boot errors. Which of the following commands may be used? 

A. CHKDSK /r 

B. DEFRAG 

C. SCANDISK /repair 

D. DXDIAG 

Answer: A 


Q286. - (Topic 5) 

Which of the following common security threats could be occurring when a user receives an email with a link to login and change their username and password? 

A. Phishing 

B. DDoS 

C. Malware 

D. Spoofing 

Answer: A 


220-802 brain dumps

High value pass4sure 220-802:

Q287. - (Topic 5) 

A technician must add a line into HKLM. Which of the following tools would BEST enable this ability? 

A. REGEDIT 

B. MSCONFIG 

C. RD 

D. REGSRV32 

Answer: A 


Q288. - (Topic 5) 

A customer calls and states their display is very dark even with the brightness settings at maximum. 

Which of the following is the MOST likely cause of this issue? 

A. Faulty backlight 

B. Improper graphics settings 

C. Graphics driver is out of date 

D. Display is overheating 

Answer: A 


Q289. - (Topic 1) 

When scheduling a backup for preventative maintenance, which of the following would ensure all data was captured? 

A. Differential 

B. Full 

C. Incremental 

D. Daily 

Answer: B 

Explanation: http://superuser.com/questions/99530/windows-7-backup-disk-full 


Q290. - (Topic 1) 

A technician is working on a workstation that is receiving read/write failures when trying to access a particular file. Which of the following commands should the technician use to resolve this issue? 

A. DISKPART 

B. FORMAT 

C. CHKDSK 

D. FDISK 

Answer: C 

Explanation: http://www.pegasus-afs.com/support/webhelp/common_errors_and_problems/the_benefits_of_using_chkdsk.ht m