100% Guarantee of 220-802 vce materials and keys for CompTIA certification for IT candidates, Real Success Guaranteed with Updated 220-802 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA A+ Certification Exam (220-802) exam Today!

2021 Apr 220-802 Study Guide Questions:

Q471. - (Topic 3) 

Which of the following should a technician do FIRST to secure a mobile device? 

A. Assign a passcode 

B. Download updates 

C. Disable GPS 

D. Install antivirus 

Answer: A 

Explanation: http://www.computerworld.com/s/article/9239655/Mobile_phone_security_no_brainer_Use_ a_device_passcode 


Q472. - (Topic 1) 

Which of the following allows a user to enable XP mode? 

A. Windows Vista Home Premium 

B. Windows 7 Professional 

C. Windows 7 Home Premium 

D. Windows Vista Ultimate 

Answer: B 

Explanation: http://windows.microsoft.com/en-us/windows7/install-and-use-windows-xp-mode-in-windows-7 


Q473. - (Topic 2) 

The benefit of MAC filtering in wireless networking is that the network: 

A. is encrypted. 

B. is not visible. 

C. uses static IP addresses. 

D. is more secure. 

Answer: D 

Explanation: http://compnetworking.about.com/cs/wirelessproducts/qt/macaddress.htm 


220-802 pdf exam

Renewal free 220-802 simulation questions:

Q474. - (Topic 4) 

A technician is using the troubleshooting theory to help resolve a problem that is occurring with a client’s machine. The technician has verified system functionally. Which of the following is the NEXT step in the troubleshooting theory? 

A. Identify the problem 

B. Establish a plan of action to resolve the problem 

C. Test the theory to determine cause 

D. Document findings, actions, and outcomes 

Answer: D 

Explanation: http://ptgmedia.pearsoncmg.com/images/9781587132636/samplechapter/9781587132636 _ch04.pdf 


Q475. - (Topic 5) 

A user needs to replicate a large directory containing folders and files from one drive to another. It also contains several empty folders needed for future growth. Which of the following commands should a technician use in order to accomplish this task? 

A. ATTRIB /S 

B. RD /S 

C. COPY /A 

D. XCOPY /E 

Answer: D 


Q476. - (Topic 2) 

A technician has configured the ability to connect to a small office server using remote desktop from a workstation within the office. The technician has reviewed logs that show constant brute force attacks to that server from outside the network. Which of the following would prevent this from occurring? 

A. Configure the server to use a static IP 

B. Logically move the server to the DMZ 

C. Reallocate the server to a different networking closet 

D. Disable the remote desktop port 

Answer: D 

Explanation: http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc759006(v=ws.10).aspx 


220-802 test preparation

Vivid comptia 220-802 flashcards:

Q477. - (Topic 5) 

A user states that their wireless connection drops when the phone rings. Which of the following solutions BEST shows what the technician should do to prevent this from happening? 

A. Move the access point closer to the user 

B. Remove the phone 

C. Change the frequency that the wireless router is using 

D. Change the wireless security encryption settings 

Answer: C 


Q478. - (Topic 5) 

Joe, a user, brings a PC in for repair, reporting that his Windows PC is no longer booting and returning an error that says the OS was not found. Which of the following should the technician do FIRST? 

A. Enable hard drives over 4TB to be recognized by the BIOS 

B. Change the boot order in BIOS to hard drive first 

C. Remove all optical media from the drives 

D. Change the default OS in the boot.ini file 

Answer: B 


Q479. - (Topic 5) 

A user states every time Windows boots up it runs very slow for the first few minutes. The user asks if a technician can shorten the boot time. Which of the following tools would be used to address the issue? 

A. SFC 

B. FIXMBR 

C. MSCONFIG 

D. FIXBOOT 

Answer: C 


Q480. - (Topic 5) 

A technician has replaced the CMOS battery on the motherboard. Which of the following is the reason why the technician did this? 

A. BIOS password was set incorrectly 

B. System would not shut down properly 

C. Video card was under powered 

D. Clock settings are not being maintained 

Answer: D