Accurate of 220-802 practice test materials and discount pack for CompTIA certification for IT examinee, Real Success Guaranteed with Updated 220-802 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA A+ Certification Exam (220-802) exam Today!

2021 Apr 220-802 Study Guide Questions:

Q191. - (Topic 5) 

A user calls the helpdesk to report that their local printer is not printing any of the jobs that have been submitted this morning. Other users in the vicinity are not having any issues printing to the same unit via the network. The user in question connects to the printer over USB cable that connects to a laptop dock. Which of the following is MOST likely at fault here? 

A. The user’s dock has a power problem with its built-in USB port(s). 

B. The printer only supports USB 2.0 and the user has a USB 3.0 enabled dock. 

C. The printer accidentally had its onboard wired network jack disabled. 

D. Other users are overloading the printer causing it to run out of memory. 

Answer: A 


Q192. - (Topic 2) 

A technician has installed the hardware for a SOHO wired network. Which of the following is the FIRST step to securing the network? 

A. Enable MAC filtering 

B. Change default usernames and passwords 

C. Disable unused ports 

D. Assign static IP addresses 

Answer: B 

Explanation: http://www.dirksen.nl/assets/Uploads/Downloads/Top10ChecklistSOHOSecurity.pdf 


Q193. - (Topic 5) 

Which of the following PING switches would be used to continue a ping to a host until stopped? 

A. -r 

B. -a 

C. -t 

D. -l 

Answer: C 


220-802 study guide

Abreast of the times a+ 220-801 and 220-802 pdf:

Q194. - (Topic 5) 

A night shift employee constantly fails to logoff at the end of their shift. The employee on the next shift regularly does not bother to log in because they are not prompted to do so. Which of the following actions would be BEST for the technician to do to correct this issue? 

A. Write up each employee every time the login and logoff policy is ignored. 

B. Have each employee report to their supervisor at the end of their shift. 

C. Set the computer to restart after each employee’s shift. 

D. Educate employees to log off within an hour of their shift. 

Answer: C 


Q195. - (Topic 5) 

A user has installed a new USB port replicator for use with their notebook PC. When the replicator monitor port is connected to a monitor, the monitor will only display at its lowest resolution. Which of the following is the MOST likely cause of this issue? 

A. The monitor self adjustment control must be configured. 

B. The monitor is failing and needs to be checked by a technician. 

C. The drivers for the port replicator may not be current. 

D. The notebook BIOS is not current and must be updated. 

Answer: C 


Q196. - (Topic 5) 

A user needs to find the MAC address for a Windows computer. Which of the following is the correct command? 

A. ipconfig 

B. ifconfig 

C. ipconfig /all 

D. ifconfig -a 

Answer: C 


220-802 free practice test

Pinpoint practice 220-802 exam:

Q197. - (Topic 3) 

A customer reports that their wireless laptop cannot connect after removing it from its carrying case. The laptop boots and the user is able to log in. Which of the following should be checked FIRST? 

A. External antenna switch 

B. Status in Device Manager 

C. Available hard drive space 

D. Laptop battery levels 

Answer: A 

Explanation: http://www.tomshardware.co.uk/forum/30338-35-external-wifi-antenna-laptop 


Q198. - (Topic 5) 

A technician is attempting to install a RAID 1 configuration. Which of the following is the MINIMUM amount of disks that can be used to create a RAID 1 array? 

A. 1 

B. 2 

C. 3 

D. 4 

Answer: B 


Q199. - (Topic 4) 

A technician is installing and configuring a SOHO wireless network for a client. The client only wants five authorized computers to connect to the network with a defined IP range. Which of the following should the technician configure on the router? (Select TWO). 

A. DMZ 

B. DHCP 

C. ARP 

D. SSID 

E. MAC filtering 

Answer: B,E 

Explanation: http://technet.microsoft.com/en-us/magazine/ff521761.aspx 


Q200. - (Topic 2) 

For the last year, a company has gathered statistics on the most common security incidents. 

The highest percentage deals with opening email attachments that contain malware. Which of the following would mitigate this issue without reducing productivity? 

A. Annual cyber security education 

B. Update antivirus signatures more often 

C. Block all email attachments 

D. Install an IPS on each workstation 

Answer: A 

Explanation: http://www.aps.anl.gov/Safety_and_Training/Training/Courses/esh223/start.html