Exam Code: 220-802 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CompTIA A+ Certification Exam (220-802)
Certification Provider: CompTIA
Free Today! Guaranteed Training- Pass 220-802 Exam.

2021 Apr 220-802 Study Guide Questions:

Q481. - (Topic 5) 

Which of the following provides Bob, a technician, with the GREATEST security? 

A. Disabling SSID 

B. WEP 

C. Static IP 

D. WPA 

Answer: D 


Q482. - (Topic 5) 

A user is attempting to use Remote Desktop to connect to a server but is getting an error message. 

Which of the following tools should be used to verify that the server is powered on and connected to the network? 

A. PING 

B. NSLOOKUP 

C. MSTSC 

D. SFC 

Answer: A 


Q483. - (Topic 1) 

A technician wants to know the MAC address of a computer. Which of the following commands would the technician use? 

A. IPCONFIG 

B. NSLOOKUP 

C. NETSTAT 

D. PING 

Answer: A 

Explanation: http://compnetworking.about.com/od/networkprotocolsip/a/macaddressing.htm 


220-802 question

Most recent a+ 220-802 objectives:

Q484. - (Topic 5) 

A technician, Joe, is running a diagnostic program on a laptop when it shuts down after running for 10 minutes. Which of the following should he do before disassembling the laptop? 

A. Use compressed air to blow the dust out of all the fans 

B. Hard reset the computer and attempt to boot it into the operating system 

C. Run CHKDSK on the laptop’s hard drive 

D. Remove the battery and re-run the diagnostic program 

Answer: A 


Q485. - (Topic 5) 

Ann, a user, reports her display is too dim. Which of the following should be checked to potentially increase the brightness of the display? 

A. Desktop power supply wattage 

B. Increase the screen resolution settings 

C. Laptop function key settings 

D. Monitor power supply cable 

Answer: C


Q486. - (Topic 1) 

An office of 25 computers is interested in employing a file server, network shares, and print server functionality. Which of the following network setups would be BEST suited for this situation? 

A. Ad-hoc 

B. Workgroup 

C. Domain 

D. Token ring 

Answer: C 

Explanation: http://windows.microsoft.com/en-au/windows-vista/what-is-the-difference-between-a-domain-and-a-workgroup 


220-802 real exam

Certified what is comptia a+ 220-802:

Q487. - (Topic 2) 

Which of the following security threats requires the attacker to be physically located near the target machine? 

A. Shoulder surfing 

B. Social engineering 

C. Phishing 

D. Rootkit 

Answer: A 

Explanation: http://www.lifelock.com/education/id-theft-types/shoulder-surfing/ 


Q488. - (Topic 5) 

A technician works for a company that uses an application to track licensing information. The application runs in the background on the Windows 7 computers. A technician receives a call stating that the licensing tracking software is not running. Which of the following should the technician perform to ensure that the application is always running? 

A. Keep Windows updated with the latest patches 

B. Run the application in compatibility mode 

C. Set the service to automatically start 

D. Install application in Windows XP mode 

Answer: C 


Q489. - (Topic 5) 

Which of the following BEST describes the difference between batteries used in iOS 

devices versus Android devices? 

A. iOS devices batteries are NiMH 

B. Android device batteries are wirelessly charged 

C. Android device batteries also work in iOS devices 

D. iOS device batteries are not replaceable 

Answer: D 


Q490. - (Topic 2) 

Which of the following would be the QUICKEST means of removing data from a hard drive, when there is no consideration regarding the total destruction of the data? 

A. Standard format 

B. Low level format 

C. Overwrite program 

D. Drive wipe 

Answer: A 

Explanation: http://pcsupport.about.com/od/windows7/ht/format-hard-drive-windows-7.htm