Exam Code: 220-802 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CompTIA A+ Certification Exam (220-802)
Certification Provider: CompTIA
Free Today! Guaranteed Training- Pass 220-802 Exam.

2021 Apr 220-802 Study Guide Questions:

Q361. - (Topic 4) 

A user calls the helpdesk and states that they are receiving an IP conflict error on their computer. The user is on a company network that uses DHCP. The technician verified the PC is using DHCP to obtain TCP/IP settings. 

Which of the following commands should the helpdesk technician use to resolve this issue? (Select TWO). 

A. Ipconfig /renew 

B. Ipconfig /registerdns 

C. Ipconfig /all 

D. Ipconfig /flushdns 

E. Ipconfig /release 

Answer: A,E 

Explanation: http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc938688.aspx 


Q362. - (Topic 5) 

In order to pair a phone with another device like a GPS or a car stereo through Bluetooth, which of the following steps need to be taken? 

A. Put both devices in discovery mode and type in the generated pin into both devices 

B. Put both devices in discovery mode and type in the generated pin 

C. Put the second device in discovery mode and type in the generated pin 

D. Put the phone discovery mode and type in the generated pin 

Answer: B 


Q363. - (Topic 5) 

Which of the following functions describes Patch management? 

A. Determining appropriateness, platform destination, and scheduling of operating system and application updates. 

B. Determining appropriateness, platform destination, and scheduling of incremental system backups. 

C. Determining appropriateness, platform destination, and scheduling of router table updates. 

D. Determining appropriateness, platform destination, and scheduling of permission propagations. 

Answer: A 


220-802 sample question

Most recent comptia a+ 220-801 and 220-802 study guide pdf:

Q364. - (Topic 5) 

Which of the following is one of the key differences between iOS smartphones and Android-based smartphones? 

A. Android phones cannot adjust Bluetooth visibility timeouts 

B. iOS phones have to install apps from a PC 

C. Android has an open source application store 

D. iOS phones cannot use "Airplane Mode" 

Answer: C 


Q365. - (Topic 1) 

Windows XP Mode is available in which of the following Microsoft Windows environments? 

A. Windows Vista Ultimate 

B. Windows 7 Business Edition 

C. Windows XP Professional 

D. Windows Server 2008 R2 

Answer: B 

Explanation: http://windows.microsoft.com/en-us/windows7/install-and-use-windows-xp-mode-in-windows-7 


Q366. - (Topic 5) 

A network consultant needs to redo a CAT5e wall jack that has become unusable due to recent physical damage. In order to install the replacement jack, which of the following tools would need to be used to both install and validate the hardware? (Select TWO). 

A. Cable crimper 

B. Loopback plug 

C. Voltage meter 

D. Cable tester 

E. Punch down tool 

Answer: D,E 


220-802 testing engine

Vivid comptia 220-802:

Q367. - (Topic 5) 

A technician is attempting to install a RAID 5 configuration. Which of the following is the 

MINUMUM amount of disks that can be used to create a RAID 5 array? 

A. 1 

B. 2 

C. 3 

D. 4 

Answer: C 


Q368. - (Topic 1) 

A technician believes a machine loaded with Windows XP Professional has issues with file integrity of the core OS components. 

Which of the following commands could be used to both check and replace damaged files? 

A. SFC /SCANNOW 

B. CHKDSK /R /F 

C. FORMAT C: 

D. DISKPART 

Answer: A 

Explanation: http://pcsupport.about.com/od/toolsofthetrade/ht/sfc-scannow.htm 


Q369. - (Topic 5) 

Which of the following commands is used to duplicate a directory from one location to another? 

A. MOVE 

B. COPY 

C. XCOPY 

D. EDIT 

Answer: C 


Q370. - (Topic 5) 

Which of the following methods provides digital security? 

A. Mantrap 

B. Biometrics 

C. Firewall 

D. Bollards 

Answer: C