Exam Code: 220-802 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CompTIA A+ Certification Exam (220-802)
Certification Provider: CompTIA
Free Today! Guaranteed Training- Pass 220-802 Exam.

2021 Apr 220-802 Study Guide Questions:

Q21. - (Topic 1) 

Which of the following keys, when pressed immediately after the BIOS test, will display Windows Boot Manager on a Windows 7 PC? 

A. f2 

B. f8 

C. esc 

D. delete 

Answer: C 

Explanation: http://pcsupport.about.com/od/fixtheproblem/a/biosaccess_bios.htm 


Q22. - (Topic 5) 

Which of the following is a business use case for desktop virtualization? (Select TWO). 

A. Circumvent software licensing 

B. Disaster Recovery 

C. Security Monitoring 

D. Software Testing 

E. Increased Storage Space 

Answer: B,D 


Q23. - (Topic 3) 

Which of the following BEST describes the Apple utility used with iOS devices to synchronize, upgrade, and restore to factory default if needed? 

A. iMac 

B. iTunes 

C. Safari 

D. Bluetooth 

Answer: B 

Explanation: http://en.wikipedia.org/wiki/App_Store_(iOS) 


220-802 practice test

Most up-to-date comptia 220-802 questions:

Q24. - (Topic 5) 

It is a company's policy to shut down all workstations at the end of the day. However, the majority of employees are leaving disks in their workstations and upon start up the next morning they are receiving a `NTLDR is missing' error. Which of the following is a possible solution? 

A. Make a daily announcement to remove all disks before departing for the day. 

B. Change the Boot order in the BIOS. 

C. Make it a part of the evening checks to ensure all disks are removed. 

D. Make a company policy that states that it is unlawful to leave disks in the machines. 

Answer: B 


Q25. - (Topic 2) 

When securing a small office home office (SOHO) that has empty cubicles with unused network ports, which of the following can be used to secure ONLY the unused ports? 

A. Use DHCP addressing on the network. 

B. Disable the ports on the router or switch. 

C. Power down the router when it is not being used. 

D. Disable DNS on the network. 

Answer: B 

Explanation: 

To secure unused ports, just disable them on the router or the switch. 


Q26. - (Topic 2) 

A user has a perimeter firewall and up-to-date antivirus software. The user is asking what else they can do to improve their security. Which of the following will have the MOST impact on network security? (Select TWO). 

A. Install additional antivirus software 

B. Disable screen savers 

C. Conduct a daily security audit 

D. Assign security rights based on job roles 

E. Use strong passwords 

Answer: D,E 

Explanation: 

To improve security, assign security rights based on job roles. You need to give least amount of privilege to users so that they can do their jobs without having access to resources that have nothing to do with their job roles. 


220-802 dumps

Tested comptia a+ operating system 220-802:

Q27. - (Topic 5) 

When a folder is copied into a shared folder, the permissions on that folder: 

A. Change ownership to the domain administrator. 

B. Inherit from the shared folder. 

C. Need to be manually recreated. 

D. Retain their original permissions. 

Answer: B 


Q28. - (Topic 5) 

A technician must copy data over an unreliable network connection. Which of the following tools will BEST satisfy this requirement? 

A. ROBOCOPY 

B. XCOPY 

C. FDISK 

D. FTP 

Answer: A 


Q29. - (Topic 3) 

Which of the following devices is MOST likely to come standard with a solid state hard drive? 

A. Tablet 

B. Storage server 

C. Laptop 

D. Desktop PC 

Answer: A 

Explanation: http://www.zdnet.com/slim-hard-drives-no-threat-to-ssds-for-tablets-2062302116/ 


Q30. - (Topic 5) 

An administrator wishes to prevent users from accessing unattended computers in other departments. Which of the following would BEST accomplish this? 

A. Use a roaming profile using domain credentials. 

B. Implement event monitoring of user logins on every PC. 

C. Enforce a password-protected screensaver after five minutes of inactivity. 

D. Use a common login and password for multiple users based upon department. 

Answer: C