Exam Code: 220-802 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CompTIA A+ Certification Exam (220-802)
Certification Provider: CompTIA
Free Today! Guaranteed Training- Pass 220-802 Exam.

2021 Apr 220-802 Study Guide Questions:

Q41. - (Topic 2) 

Which of the following allows a hidden backdoor to be used for access to workstations on the Internet? 

A. Firmware 

B. Rootkits 

C. SQL injection 

D. Cross-side scripting 

Answer: B 

Explanation: http://www.spamlaws.com/how-rootkits-work.html 


Q42. - (Topic 5) 

Joe, a user, is experiencing some operating system errors that are disrupting his ability to boot the workstation. Which of the following would allow him to keep his data, but possibly resolve operating system errors? 

A. Clean installation 

B. Repair installation 

C. Image deployment 

D. Quick formatting 

Answer: B 


Q43. - (Topic 5) 

A residential customer just purchased a new wireless router. During the setup, which of the following should be done to increase the default security of the router? 

A. Change the default SSID 

B. Change the default password 

C. Turn off DHCP services 

D. Change the default wireless channel 

Answer: B 


220-802 real exam

Up to date comptia a+ 220-801 and 220-802 exam cram:

Q44. - (Topic 5) 

An Android mobile device will easily synchronize with which of the following services? (Select TWO) 

A. Email 

B. SMS 

C. Passwords 

D. Calendar 

E. Incoming calls 

Answer: A,D 


Q45. - (Topic 5) 

A customer consults a technician about a series of computers that fail to finish an overnight task on a regular basis. The problem seems to only occur early morning between Tuesday and Wednesday, and affects computers running the same operating system. Which of the following Windows features is MOST likely the cause? 

A. Power Save Mode 

B. Safe Mode 

C. Disk Cleanup 

D. Windows Update 

Answer: D 


Q46. - (Topic 4) 

A user states that the computer takes a long time to load the desktop after login. Which of the following tools should be used to help remediate the problem? 

A. Disk Management 

B. FIXMBR 

C. MSCONFIG 

D. SFC 

Answer: C 

Explanation: http://www.netsquirrel.com/msconfig/ 


220-802 exam price

Actual 220-802 cheat sheet:

Q47. - (Topic 4) 

A customer calls an IT consultant to explain an issue they are having with their Windows 7 Professional PC. Windows Update attempts to install patches upon each startup but fails on the same single update. The customer has attempted to re-run Windows Update from Control Panel but the issue remains. Which of the following courses of action would BEST resolve the problem? 

A. Running a full DEFRAG on the system 

B. Clearing the AppData temp folder entirely 

C. Clearing the Windows Update download cache entirely 

D. Uninstalling the Windows Update feature in Windows 7 and reinstalling it directly from the Microsoft website 

Answer: C 

Explanation: http://larsjoergensen.net/windows/windows-7/how-to-clear-the-windows-update-download-cache-in-windows-7 


Q48. - (Topic 2) 

A technician is tasked with improving the security of a SOHO network. The office is comprised of a single wireless router located under the front desk where the office manager sits. All desktop computers are wired into the router which is configured with strong device credentials. Additionally, wireless is disabled on the router. Which of the following should the technician perform NEXT to improve the security of the SOHO network? 

A. Disable the router’s remote management feature. 

B. Enable WPA2 wireless encryption. 

C. Change the router’s default admin name and password. 

D. Place the router in a locked room. 

Answer: D 

Explanation: http://network.cmu.ac.th/wp-content/uploads/2011/05/CCNA-Security-Ch2-Securing-Network-Devices.pdf 


Q49. - (Topic 2) 

Which of the following user accounts should be renamed to adhere to security best practices? 

A. Power user 

B. Guest 

C. Standard user 

D. Administrator 

Answer: D 

Explanation: http://technet.microsoft.com/en-us/library/jj852273.aspx 


Q50. - (Topic 1) 

Which of the following ports MUST be open in order for Remote Desktop to function? 

A. 53 

B. 80 

C. 3389 

D. 5900 

Answer: C 

Explanation: http://helpdeskgeek.com/networking/configure-router-for-remote-desktop/