Certified of 220-802 practice question materials and resource for CompTIA certification for IT engineers, Real Success Guaranteed with Updated 220-802 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA A+ Certification Exam (220-802) exam Today!

2021 Apr 220-802 Study Guide Questions:

Q461. - (Topic 4) 

A user reports that they are receiving intermittent BSOD error messages. Which of the following tools should a technician use to determine which hardware is failing? 

A. POST card 

B. Memory diagnostics 

C. Performance monitor 

D. Loopback plug 

Answer: B 

Explanation: http://pcsupport.about.com/od/findbyerrormessage/tp/stop_error_list.htm 


Q462. DRAG DROP - (Topic 1) 

Drag and drop the following Windows Versions to the correct feature on which they are found. Windows Versions may be used more than once. 


Answer: 



Q463. - (Topic 1) 

On a corporate network, which of the following features would be used to redirect network traffic for filtering or monitoring? 

A. Content Advisor 

B. Proxy Settings 

C. Network Drive Mapping 

D. Local Security Policy 

Answer: B 

Explanation: http://superuser.com/questions/498412/how-can-windows-application-specific-network-traffic-be-redirected-to-a-proxy-se 


220-802 test

Regenerate comptia a+ 220-801 and 220-802 flashcards:

Q464. - (Topic 5) 

Administrative share names are MOST commonly designated by which of the following symbols? 

A. ! 

B. $ 

C. : 

D. * 

Answer: B 


Q465. - (Topic 1) 

Which of the following commands, in Windows 7, could a technician use to schedule a disk integrity scan upon next boot? 

A. CHKDSK 

B. ROBOCOPY 

C. SCANDISK 

D. FDISK 

Answer: A 

Explanation: http://technet.microsoft.com/en-us/magazine/ee872427.aspx 


Q466. - (Topic 5) 

Which of the following settings should be implemented when a mobile device MUST be configured to receive push email notification? 

A. POP3 with SSL 

B. ActiveSync 

C. IMAP 

D. Secure SMTP 

Answer: B 


220-802 testing engine

Download actualtests 220-802:

Q467. - (Topic 5) 

Which of the following devices would provide the GREATEST security to a server room? A. Keycode pad 

B. Retinal scanner 

C. Badge reader 

D. Mantrap 

Answer: B 


Q468. - (Topic 5) 

A user receives an unsolicited email stating that they need to follow a link to change their username and password because their bank account has been compromised. Of which of the following is this an example? 

A. SPAM 

B. Spyware 

C. Phishing 

D. Malware 

Answer: C 


Q469. - (Topic 5) 

A new LAN drop has been activated but users report that they are unable to connect to the Internet and are receiving an IP address of 169.254.255.55 from that Windows workstation. Which of the following symptoms has occurred? (Select TWO). 

A. DHCP server unavailable 

B. IP address assigned by NAT 

C. Limited connectivity 

D. APIPA address assigned 

E. IP conflict detected 

F. Statically assigned IP address 

Answer: A,D 


Q470. - (Topic 5) 

Which of the following is the default location for temp files in Windows 7? 

A. C:WindowsTemp 

B. C:WindowsSystem FilesTemp Files 

C. C:System FilesTemp 

D. C:SystemTemp Files 

Answer: A