Exam Code: 220-802 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CompTIA A+ Certification Exam (220-802)
Certification Provider: CompTIA
Free Today! Guaranteed Training- Pass 220-802 Exam.

2021 May 220-802 Study Guide Questions:

Q111. CORRECT TEXT - (Topic 5) 

A technician has just removed malware from a Windows 7 system, but the user reports that every time they type a URL into Internet Explorer to navigate to a search engine the same standard page is being displayed on the browser. The page is asking the user to purchase 

antivirus software. 

Please resolve the problem using the available tools shown When you have completed the simulation, please select the done button to submit your answer. 


Answer: 

Please review explanation for detailed answer. 


Q112. - (Topic 4) 

After replacing a motherboard on a customer’s laptop for a no sound issue, a technician realizes that there is intermittent wireless connectivity on the laptop. Which of the following should the technician perform FIRST? 

A. Reinstall the driver of the WiFi card. 

B. Check to see if there is a wireless switch on the laptop and its current position. 

C. Replace the wireless card because it is not fully compatible with the new motherboard. 

D. Check if the WiFi antenna is connected properly to the wireless card. 

Answer: D 

Explanation: https://communities.intel.com/thread/38676 


Q113. - (Topic 4) 

Which of the following is the BEST way to get rid of dead pixels on a laptop screen? 

A. Replace the inverter 

B. Replace the back bezel 

C. Replace back light 

D. Replace the LCD 

Answer: D 

Explanation: http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=2211 


220-802 latest exam

Most up-to-date comptia 220-802 flashcards:

Q114. - (Topic 5) 

Which of the following applications can be scheduled to delete unwanted, compressed, older files? 

A. Disk Defragmenter 

B. Disk Cleanup 

C. CHKDSK 

D. Disk Management 

Answer: B 


Q115. - (Topic 5) 

Following an authorized person through a door or other security check point without showing proper identification or defeating a security mechanism is known as which of the following? 

A. Hacking 

B. Emulating 

C. Partitioning 

D. Tailgating 

Answer: D 


Q116. - (Topic 1) 

Joe, a technician, would like to map a network drive when he starts up his computer in the morning. Which of the following commands would he use to accomplish this task? 

A. NSLOOKUP 

B. NETSTAT 

C. NBTSTAT 

D. NET 

Answer: D 

Explanation: http://pcsupport.about.com/od/commandlinereference/p/net-command.htm 


220-802 test preparation

Precise comptia a+ 220-801 and 220-802 study guide pdf:

Q117. - (Topic 3) 

A user is concerned about an issue with iOS. The user MOST likely has which of the following devices? 

A. iCloud 

B. Android Phone 

C. iPhone 

D. Windows Tablet 

Answer: C 

Explanation: http://en.wikipedia.org/wiki/IOS 


Q118. - (Topic 5) 

The mouse arrow on Joe’s laptop screen is unexpectedly moving around while he types on the built-in keyboard. Which of the following would be the lowest cost solution to the problem? 

A. Use of an external keyboard. 

B. Use of an external mouse. 

C. Use of Fn key to lock the keypad. 

D. Use of Fn key to disable the touchpad. 

Answer: D 


Q119. - (Topic 5) 

A technician is using a test tool that is displaying the current voltage output of a power supply on the tool. Which of the following tools is the technician using? 

A. Loopback plug 

B. Cable tester 

C. POST card 

D. Multimeter 

Answer: D 


Q120. - (Topic 5) 

A client states that there are too many programs automatically starting when Windows boots. Which of the following tools would BEST be used to disable some programs from automatically starting when the computer is booted? 

A. Performance Monitor 

B. Fixboot 

C. MSCONFIG 

D. FIXMBR 

Answer: C 

706. - (Topic 5) 

A customer would like a technician to establish a Windows network that affords the easiest path for creating persistently mapped network drives using a login script. Which of the following is the BEST option to meet this need? 

A. HomeGroup 

B. Simple File Sharing 

C. Windows Domain 

D. Workgroup 

Answer: C