100% Correct of 220-802 real exam materials and samples for CompTIA certification for consumer, Real Success Guaranteed with Updated 220-802 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA A+ Certification Exam (220-802) exam Today!

2021 May 220-802 Study Guide Questions:

Q431. - (Topic 4) 

A service technician is installing a second hard drive on a desktop PC running Windows 7. 

The second hard drive is the same make and model of the first hard drive. The technician 

would like to provide data redundancy. Which of the following should the technician use to accomplish this? 

A. Disk Management 

B. Device Manager 

C. System Configuration 

D. Data Sources 

Answer: A 

Explanation: http://support.microsoft.com/kb/309000 


Q432. - (Topic 4) 

A user is trying to access an application on their home machine from work. The user sets up port forwarding on their router but is still unable to connect to the application. Which of the following should be the user’s NEXT step in resolving this issue? 

A. Configure Wake-on-LAN for the NIC on the Work PC. 

B. Configure a firewall exception on the Home PC. 

C. Switch the Work PC network from “Work” to “Home”. 

D. Disable the Windows firewall on the Home PC. 

Answer: B 

Explanation: http://windows.microsoft.com/is-is/windows7/open-a-port-in-windows-firewall 


Q433. - (Topic 5) 

A technician is installing an upgrade of Windows on a machine using an external drive. After rebooting the installation process hangs and reports the media cannot be found. Which of the following will correct this issue? 

A. Select PXE boot as the first boot method in the BIOS 

B. Change the CPU speed in the BIOS to a supported value 

C. Load third party drivers for the external drive and adapter 

D. Reset the system clock to a previous time and date 

Answer: C 


220-802 free exam questions

Most recent comptia 220-802 questions:

Q434. - (Topic 5) 

A user is receiving random errors when accessing files commonly used throughout the day. Which of the following actions should the technician take FIRST? 

A. Move the files to another location 

B. Run FixMBR 

C. Convert the file system to NTFS 

D. Run CHKDSK 

Answer: D 


Q435. - (Topic 5) 

An employee recently departed under bad terms, and the client is concerned for their SOHO network security. Which of the following should the technician do FIRST? 

A. Physically secure the access point 

B. Change default password 

C. Lower the transmission power 

D. Assign static IP addresses 

Answer: B 

709. - (Topic 5) 

A technician encounters a PC where they can hear the power supply fan running, but the system is not booting up and there is no display. Which of the following are the MOST likely causes? (Select TWO). 

A. Bad PCI card 

B. Bad Motherboard 

C. Bad RAM 

D. Bad boot.ini file 

E. Bad Power Supply 

Answer: B,E 


Q436. - (Topic 5) 

Anne, a technician, is trying to access the company intranet and is receiving an error stating the website is not found. Which of the following tools would she use to determine if the intranet server is online? 

A. PING 

B. NETSTAT 

C. NSLOOKUP 

D. IPCONFIG 

Answer: A 


220-802 sample question

High quality comptia 220-802 objectives:

Q437. - (Topic 5) 

A client wants a wireless network set up in the office, but does not want unauthorized users to be able to access the network. Which of the following provides the BEST protection? 

A. Change the default channel 

B. Disable the SSID 

C. AP placement 

D. Strong encryption 

Answer: D 


Q438. - (Topic 3) 

A client reports that their VoIP phone screen displays duplicate IP address. Which of the following is the FIRST action to try to resolve this problem? 

A. Change MAC address settings 

B. Call the vendor 

C. Try another LAN connection 

D. Reboot the phone 

Answer: D 

Explanation: http://community.spiceworks.com/topic/172610-avaya-voip-phones-randomly-rebooting 


Q439. - (Topic 4) 

A technician is having boot issues with a newly built PC, and notices the following jumper configurations for each PATA device: 

HARD DRIVE. MASTER 

OPTICAL DRIVE. CABLE SELECT 

Which of the following jumper configurations should be used instead? 

A. HDD. Cable Select; Optical Drive. Master 

B. HDD. Cable Select; Optical Drive. Cable Select 

C. HDD. Slave; Optical Drive. Slave 

D. HDD. Master; Optical Drive. Master 

Answer: B 

Explanation: http://www.computerhope.com/jargon/c/cablsele.htm 


Q440. - (Topic 4) 

Which of the following tools would be used to connect CAT5e cabling to a patch panel? 

A. Punch down 

B. Wire strippers 

C. Loopback plugs 

D. Crimper 

Answer: A 

Explanation: http://en.wikipedia.org/wiki/Punch_down_tool