Exam Code: 220-802 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CompTIA A+ Certification Exam (220-802)
Certification Provider: CompTIA
Free Today! Guaranteed Training- Pass 220-802 Exam.

2021 May 220-802 Study Guide Questions:

Q571. - (Topic 2) 

Which of the following is the MOST secure method, short of physical destruction, that would be used to ensure that data on a hard drive cannot be recovered? 

A. Use a degaussing tool 

B. Format the drive 

C. Use an overwrite program 

D. Repartition the drive 

Answer: C 

Explanation: http://www.pcworld.com/article/261702/how_to_securely_erase_your_hard_drive.html 


Q572. - (Topic 5) 

Which of the following ports will have to be forwarded to allow an RDP connection to a specific machine? 

A. 25 

B. 110 

C. 3389 

D. 8080 

Answer: C 


Q573. - (Topic 5) 

What is one of the main hardware differences between a tablet computer and a laptop 

computer? 

A. The laptop always has a multitouch touchscreen. 

B. Tablets are typically not upgradeable. 

C. Laptops are typically not upgradeable. 

D. Laptops typically use ARM processors. 

Answer: B 


220-802 practice test

Improved comptia 220-802 simulations:

Q574. - (Topic 5) 

After replacing a motherboard on a customer’s laptop for a no POST issue, the technician realizes that there is no wireless connectivity on the laptop. Which of the following should the technician do FIRST? 

A. Check to see if there is a wireless switch on the laptop and its current position. 

B. Disassemble the laptop and check if WiFi antennas connected properly to wireless card. 

C. Reinstall WiFi card drivers. 

D. The new motherboard is defective and not recognizing wireless; it needs to be replaced. 

Answer: A 


Q575. - (Topic 1) 

Which of the following accounts is MOST restrictive? 

A. Administrator 

B. Standard User 

C. Guest 

D. Power User 

Answer: C 

Explanation: http://www.microsoft.com/resources/documentation/windows/xp/all/proddocs/en-us/ua_c_account_types.mspx?mfr=true 


Q576. - (Topic 5) 

A technician just finished replacing the system board of a user’s laptop. Now, every time the unit attempts to boot into Windows 7, the laptop goes through an automatic restart midway through the OS boot screen process. Which of the following MOST likely needs to be fixed? 

A. The optical drive needs to be moved lower in the boot process, below the hard disk. 

B. The BIOS version on the motherboard is stock, and needs to be updated to the latest release. 

C. The technician forgot to enable the SATA controller in the BIOS. 

D. The hard drive operation setting in BIOS needs to be changed from AHCI to IDE. 

Answer: D 


220-802 latest exam

Certified a+ 220-802 questions:

Q577. - (Topic 4) 

A user states they have rebooted the printer and it is displaying “PC load letter”. Which of the following is the MOST likely cause? 

A. The printer needs to be rebooted. 

B. The printer is out of paper. 

C. The fuser needs to be replaced. 

D. The toner cartridge is low. 

Answer: B 

Explanation: http://www.tomshardware.com/forum/16050-3-load-letter-error 


Q578. - (Topic 2) 

A small business owner is setting up their wireless network in their office, which is in a building shared with several other businesses. The owner does not want to disable the SSID broadcasting due to visiting customers needing to use the network, but does not want other businesses to notice the network, let alone access it. Which of the following would BEST accomplish this? 

A. Configure the access point encryption from unsecured access to WEP. 

B. Adjust the radio power so that coverage is restricted to the business. 

C. Change the SSID to reflect the business name instead of a public access point. 

D. Enable MAC filtering and restrict access to other company’s devices. 

Answer: B 

Explanation: 

Best way to do this is to adjust radio power to restrict the coverage to the business. When the radio power is restricted to an office. The persons in the other office space cannot detect the signals at all. 


Q579. - (Topic 3) 

A user just bought an Android tablet and wants to connect to their work email. The user’s employer has a Microsoft Exchange server for email. Which of the following would the technician configure to allow the user to access email on the Android tablet? 

A. DNS, DHCP 

B. IMAP, SNTP 

C. POP3, SMTP 

D. Devices are incompatible 

Answer: C 

Explanation: http://www.hmailserver.com/documentation/latest/?page=whatis_pop3imapsmtp 


Q580. - (Topic 4) 

A technician is installing a new wired router and needs to disable all the ports currently not in use. The documentation for router mentions the web interface for the router is available by default at 192.168.1.1. In which of the following ways would the technician go about doing this? 

A. Place labels on top of all the ports that are not to be used. 

B. Manually set the IP address to 10.168.1.1, and then access the website at 192.168.1.1. 

C. Use an Internet browser to access the router configuration at 192.168.1.1. 

D. Use Windows Explorer and search for a file called 192.168.1.1. 

Answer: C 

Explanation: http://compnetworking.about.com/od/routers/g/192_168_1_1_def.htm