Exam Code: 220-802 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CompTIA A+ Certification Exam (220-802)
Certification Provider: CompTIA
Free Today! Guaranteed Training- Pass 220-802 Exam.

2021 May 220-802 Study Guide Questions:

Q261. - (Topic 5) 

A technician is dispatched to repair a computer that appears to boot correctly, except no video output is being displayed. No beep codes are given by the computer, but drive activity lights and keyboard lights work correctly. The technician decides that the video card may be defective and removes it from the computer, expecting the computer’s POST process to provide beep codes with the card removed. Instead the computer boots properly. Which of the following is MOST likely the cause? 

A. Onboard video is present 

B. The onboard speaker is defective 

C. The monitor is defective 

D. The RAM should be reseated 

Answer: A 


Q262. - (Topic 5) 

Ann, the network administrator, is notified that the server is responding very slowly. Upon entering the server room, she notices one of the drives in a RAID1 array has failed. Which of the following would BEST restore full functionality of the server while preserving redundancy? 

A. Use Disk Management to remove the RAID array and use the drive standalone. 

B. Use the RAID configuration tool to remove the RAID array and use the drive standalone. 

C. Remove the failed drive in device manager and continue operating. 

D. Replace the drive with a new drive and repair the RAID. 

Answer: D 


Q263. - (Topic 5) 

A manager asks a technician to find a way to deploy images to all new computers from a central location. Which of the following would be used to accomplish this? 

A. SCSI 

B. CDFS 

C. PXE 

D. IDS 

Answer: C 


220-802 exam prep

Rebirth testking 220-802:

Q264. - (Topic 5) 

A user has unintentionally and unknowingly hit a key combination that flipped the screen image upside down. Which of the following should a technician do to resolve the user’s issues? 

A. Press the CTRL+CAPS LOCK+ESC key combination on the keyboard. 

B. Press the CTRL+SHIFT+HOME key combination on the keyboard. 

C. Press the CTRL+TAB+1 key combination on the keyboard. 

D. Press the CTRL+ALT+ARROW UP key combination on the keyboard. 

Answer: D 


Q265. - (Topic 5) 

A technician wants to test connectivity with a remote device in the other room that appears to be having intermittent connectivity issues. 

Which of the following command line tools will allow them to check connectivity over an extended period of time without having to retype commands? 

A. NSLOOKUP 

B. PING 

C. NETSTAT 

D. TRACERT 

Answer: B 


Q266. - (Topic 5) 

A small library has an integrated switch and router that is not wireless. All of the public PCs in the library are connected to the device. Which of the following is the FIRST thing the library should do to deter curious patrons from interfering with the device? 

A. Configure DNS to resolve externally rather than internally 

B. Enable MAC filtering to permit public PCs 

C. Change the default user name and password 

D. Set up the DHCP server to use a different gateway option 

Answer: C 

644. - (Topic 5) 

A technician is tasked with resolving a display issue with a laptop. The technician has determined that the laptop’s display needs to be replaced. Which of the following is the NEXT step the technician should perform? 

A. Identify the problem that caused the display to fail. 

B. Establish a theory of the probable cause. 

C. Verify full system functionality and implement preventive measures. 

D. Establish an action plan to resolve the problem. 

Answer: D 


220-802 test engine

Pinpoint comptia 220-802:

Q267. - (Topic 5) 

Which of the following is an advantage of MOST tablets over laptops? 

A. Larger storage space 

B. Upgradeable parts 

C. GPS tracking software 

D. Multi-touch screens 

Answer: D 


Q268. - (Topic 4) 

A technician is called to assist a customer. The customer reports when they powered on the system, they heard a loud noise, saw a spark, and smelled a burning smell. Which of the following should the technician advise the customer to do FIRST? 

A. Power on the system, to see if it happens again. 

B. Immediately notify the fire department. 

C. Unplug the system from the power source. 

D. Turn off the circuit breaker to the building. 

Answer: C Explanation: 

When you hear a loud noise and see a spark with a burning smell, unplug the system immediately from power source. This might be the case of high voltage frying the innards of the system. 


Q269. - (Topic 2) 

A user receives a phone call from a person claiming to be from technical support. This person knows the user’s name and that the user has Windows installed on their computer. The technician directs the user to open Event Viewer and look at some event log entries to demonstrate the effects of a virus on the computer. The technician also asks the user for their user ID and password so that they can clean the computer. This is an example of which of the following security threats? 

A. Social engineering 

B. Phishing 

C. Malware 

D. Virus 

Answer: A 

Explanation: http://www.pcworld.com/article/182180/top_5_social_engineering_exploit_techniques.html 


Q270. - (Topic 1) 

Windows Virtual PC is designed to: 

A. Allow a user to run older programs in a Windows XP environment. 

B. Allow a user to share a printer to any user on the Internet. 

C. Give the user the ability to run multiple operating systems on a tablet. 

D. Give the user the ability to run 64-bit applications in virtual mode. 

Answer: A