Top Quality of 220-802 test preparation materials and bible for CompTIA certification for examinee, Real Success Guaranteed with Updated 220-802 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA A+ Certification Exam (220-802) exam Today!

2021 May 220-802 Study Guide Questions:

Q501. - (Topic 4) 

A user states that they cannot connect to the network or the Internet. The technician determines the issue is that the computer has a static IP address and needs to use DHCP to work correctly. The technician sets the NIC to automatically assign an IP address. Which of the following should the technician perform NEXT? 

A. Identify the type of network card and what Operating System the computer is running 

B. Confirm the computer is back on the network and has Internet connectivity 

C. They need to annotate what the static IP address was and inform the employee’s manager 

D. They need to determine why the NIC was assigned a static IP address 

Answer: B 

Explanation: http://technet.microsoft.com/en-us/library/dd183692(v=ws.10).aspx 


Q502. - (Topic 5) 

A technician needs to sanitize a hard drive for reuse. Which of the following would be the EASIEST for the technician to perform? 

A. Overwrite 

B. Low level format 

C. Destroy hard drive 

D. Degaussing 

Answer: A 


Q503. - (Topic 1) 

Which of the following file system types is used primarily for optical media? 

A. FAT32 

B. NTFS 

C. HPFS 

D. CDFS 

Answer: D 

Explanation: http://www.computerhope.com/jargon/c/cdfs.htm 


220-802 free download

Refresh 220-802 cheat sheet:

Q504. - (Topic 1) 

A technician is setting up automatic login to desktop for a non-domain Windows XP system. Which of the following administrative tools would accomplish this? 

A. User Accounts 

B. Network and Sharing Center 

C. Task Manager 

D. System Configuration 

Answer: A 

Explanation: http://www.gcflearnfree.org/windowsxp/11 


Q505. - (Topic 4) 

A technician notices that a computer is making a loud clicking noise but continues to run. System speed is barely affected, but they cannot access certain drives. These are the 

symptoms of which of the following? 

A. Failing second hard drive 

B. Failing system hard drive 

C. Bad CMOS chip 

D. Bad CPU fan 

Answer: A 

Explanation: 

There must be a second hard drive that is failing. When you hear clicking noises and the speed of the system is not affected, the second hard drive is failing since the primary hard drive is running the OS and other applications and it is working fine, it means the second hard drive has a problem. 


Q506. - (Topic 2) 

Which of the following is TRUE about the difference between a worm and a virus? 

A. Worms are written in assembly while viruses are written with scripting languages. 

B. Viruses hide in the boot record while worms hide within the file system. 

C. Worms self propagate while viruses need human intervention to replicate. 

D. Viruses disable the antivirus update service while worms kill the antivirus process. 

Answer: C 

Explanation: http://www.webopedia.com/DidYouKnow/Internet/2004/virus.asp 


220-802 actual exam

Approved comptia a+ 220-801 and 220-802 study guide pdf:

Q507. - (Topic 5) 

Which of the following is the safest way to download and install a new program on a mobile device? 

A. Use the Bluetooth file sharing feature. 

B. Download the program from an FTP site using the USB cord. 

C. Use the app store to download and install the program. 

D. Use NFC to copy the program from another mobile device. 

Answer: C 


Q508. - (Topic 3) 

Which of the following display types may be practical for a laptop format, but has limited uses due to heat considerations? 

A. LCD 

B. Plasma 

C. LED 

D. CRT 

Answer: B 

Explanation: http://www.buzzle.com/articles/plasma-tv-problems.html 


Q509. - (Topic 1) 

Which of the following is an advantage of a virtual machine hosted on a PC? 

A. Reduces the training required for employees. 

B. Reduces the amount of physical hardware required. 

C. Reduces the amount of CPU required on the host PC. 

D. Reduces the amount of RAM required on the host PC. 

Answer: B 

Explanation: http://searchservervirtualization.techtarget.com/tip/Understanding-the-benefits-of-a-virtual-machine 


Q510. - (Topic 5) 

Which of the following is the MOST important system resource for virtual machines? 

A. Hard drive space B. RAM 

C. BIOS 

D. CPU 

Answer: B