Breathing of 220-802 download materials and interactive bootcamp for CompTIA certification for IT candidates, Real Success Guaranteed with Updated 220-802 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA A+ Certification Exam (220-802) exam Today!

2021 May 220-802 Study Guide Questions:

Q81. - (Topic 5) 

Ann, a technician, is taking apart a laptop to replace some components. Which of the following will allow Ann to put the laptop back together properly and in a timely fashion? 

A. Have an identical laptop on hand to compare 

B. Label screws and their location 

C. Use a magnetic screwdriver 

D. Ask a fellow technician to help 

Answer: B 


Q82. - (Topic 5) 

Which of the following regular maintenance tasks for a workgroup of Windows PCs is MOST likely to be performed on a nightly basis? 

A. CHKDSK 

B. Patch installation 

C. Defragmentation 

D. Backups 

Answer: D 


Q83. - (Topic 5) 

A user reports that they can browse the local network but cannot reach the Internet. A technician pings the local server and verifies the server responds but sites on the Internet do not. This could be caused by which of the following? (Select TWO). 

A. Failed WINS server 

B. Failed router 

C. Disabled Windows firewall 

D. Bad NIC 

E. Failed gateway 

Answer: B,E 


220-802 torrent

Leading a+ 220-802 questions:

Q84. - (Topic 5) 

Which of the following describes the function of a firewall? 

A. Hardware or software designed to analyze data packets to determine the origin or destination of the packet 

B. Hardware or software designed to block packets based on traffic behavior over time 

C. Hardware or software designed to compare data packets to known signatures 

D. Hardware or software designed to block certain packets from entering or leaving a network 

Answer: D 


Q85. - (Topic 5) 

Joe, a new employee, requests to receive Exchange based company email on his tablet device. Which of the following can a technician enable to BEST secure his Exchange account to ensure the email account is not compromised in case his device is lost or stolen? 

A. Remote backup applications 

B. Antivirus 

C. Locator applications 

D. Forced pin locks 

Answer: D 


Q86. - (Topic 5) 

Which operating system feature will show a hard drive's status? 

A. Tasklist 

B. Administrative tools C. Disk Management 

D. Ping 

Answer: C 


220-802 dumps

Verified comptia a+ practice exam 220-802:

Q87. - (Topic 2) 

Browser redirection is caused by which of the following types of viruses? 

A. Hijack 

B. Trojan C. Worm 

D. Keylogger 

Answer: A 

Explanation: http://en.wikipedia.org/wiki/Browser_hijacking 


Q88. - (Topic 4) 

A customer states their laptop screen is very dim. In order to avoid going to the client site, which of the following is the FIRST action the customer should perform? 

A. Increase the resolution 

B. Use function keys 

C. Reboot the laptop 

D. Go to the Power Options in Control Panel 

Answer: B 

Explanation: http://www.tomshardware.com/forum/70976-35-laptop-screen-visible 


Q89. - (Topic 5) 

A user reports that after configuring the BIOS to boot to the hard drive first, the system still tries to boot from the optical drive. Which of the following is the MOST likely cause? 

A. Optical drive 

B. Power supply 

C. CMOS battery 

D. CD-ROM disk 

Answer: C 


Q90. - (Topic 5) 

Which of the following describes a computer in which the HDD LED is lit, but the mouse does not respond and the computer is unresponsive? 

A. The computer has locked up 

B. Windows Update is running 

C. The computer is in Safe Mode 

D. The reset button is stuck 

Answer: A