100% Guarantee of 220-802 exam materials and bible for CompTIA certification for client, Real Success Guaranteed with Updated 220-802 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA A+ Certification Exam (220-802) exam Today!

2021 May 220-802 Study Guide Questions:

Q371. - (Topic 5) 

An inkjet printer used for printing marketing brochures is losing color stability (e.g. orange appears brown, red appears purple). Which of the following items should a technician do FIRST? 

A. Replace the failing print heads. 

B. Clean the print heads. 

C. Update the drivers. 

D. Recycle the printer. 

Answer: B 


Q372. - (Topic 5) 

A user has just installed an old CRT monitor on their home PC, and is connected to the onboard VGA port. The user notes that the display has a green tint at all times. Which of the following is the MOST likely cause of the issue? 

A. Old video card drivers 

B. Loose video cable 

C. Monitor 

D. Video card 

Answer: B 


Q373. - (Topic 5) 

The technician needs to map a network share to the user's Windows 7 computer from the command prompt. 

Which of the following commands will the technician execute? 

A. NET SEND 

B. NET CONFIG 

C. NET USE 

D. NET NAME 

Answer: C 


220-802  exam

Latest comptia a+ 220-801 and 220-802 syllabus:

Q374. - (Topic 5) 

A technician is setting up a new wireless router at a client’s home. Which of the following would the technician do FIRST when securing the network? 

A. Change the DHCP scheme 

B. Change the default administrative password 

C. Enable the VPN pass through setting 

D. Increase radio power levels 

Answer: B 


Q375. - (Topic 2) 

A company is experiencing issues with third parties tailgating authorized users during entry to secure server rooms. Which of the following would BEST alleviate this problem? 

A. Retinal scanners 

B. Mantraps 

C. Door locks 

D. Smart card badges 

Answer: B 

Explanation: http://www.datacenterjournal.com/design/what-is-a-mantrap-and-do-you-need-one/ 


Q376. - (Topic 3) 

When setting up a Microsoft Exchange mail account to synchronize with an iPhone, which of the following items can be configured to synchronize besides the mail? (Select TWO). 

A. Shared calendars 

B. Archives 

C. Global address list 

D. Calendar 

E. Address book 

Answer: D,E 

Explanation: http://www.wikihow.com/Sync-Your-iPhone-with-Microsoft-Exchange 


2passeasy.com

Real 220-801 and 220-802 pdf:

Q377. - (Topic 5) 

A user reports that the power LED light flickers orange when the laptop is plugged in. Which of the following should the technician do FIRST? 

A. Reseat the battery. 

B. Place the laptop on the docking station. 

C. Check the power options in Control Panel. 

D. Restart the laptop. 

Answer: A 


Q378. - (Topic 1) 

Which of the following is the BEST tool for a technician to use to make sure the network cable is securely fastened in the RJ-45 connector? 

A. Cable tester 

B. Crimper 

C. Small flat screwdriver 

D. Punch down 

Answer: B 

Explanation: http://www.computerhope.com/jargon/c/crimp.htm 


Q379. - (Topic 4) 

A user has installed a new wireless router and is unable to connect their game console to the manufacturer’s service. Which of the following should the technician look for FIRST? 

A. Ensure the game system has a static IP address. 

B. Contact the manufacturer to see if service is available. 

C. Ensure the game system has updated firmware. 

D. Ensure the correct ports are open. 

Answer: D 

Explanation: 

When you connect a game console to the wireless router, you need to see which ports the console uses to connect to Internet. Open those ports and then connect again. This process solves 80% of game console connectivity problems. 


Q380. - (Topic 5) 

A company’s security guard found Ann, an unauthorized person, searching through the recycling dumpster behind the building. When Ann was questioned she responded with, “I work for the company and have lost a report”. Which of the following is occurring? 

A. Social engineering 

B. Malware 

C. Phishing 

D. Shoulder surfing 

Answer: A