Verified of 220-802 test materials and bundle for CompTIA certification for client, Real Success Guaranteed with Updated 220-802 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA A+ Certification Exam (220-802) exam Today!

2021 May 220-802 Study Guide Questions:

Q221. - (Topic 5) 

A technician has developed training material to ensure employees physically secure company laptops from being stolen. Which of the following is a preventative directive that MUST be included in the training material? 

A. RFID tags must be attached to all laptops and receivers to all doors to alert when a laptop leaves the designated area. 

B. Biometrics devices must be installed on all laptops. 

C. All computers must be equipped with privacy filters. 

D. Employees must remember to lock their office doors when leaving even for a short period of time. 

Answer: D 


Q222. - (Topic 4) 

A user calls the helpdesk and states that they suddenly cannot connect to the Internet or any other network resources. The user is on a company network that uses DHCP. The technician runs IPCONFIG from the command prompt and the PC has an IP address of 

0.0.0.0. Which of the following steps should the technician perform FIRST to troubleshoot this issue? 

A. Check the network cable 

B. Replace network card 

C. Assign a static IP address 

D. Reinstall the network drivers 

Answer: A 

Explanation: http://bonzamobilecomputerrepairs.com/blog/?p=151 


Q223. - (Topic 1) 

Which of the following commands may need to be run after a virus removal if the computer will not boot? 

A. SCANDSK 

B. DXDIAG 

C. FIXMBR 

D. MSCONFIG 

Answer: C 

Explanation: http://pcsupport.about.com/od/termsf/p/fixmbr.htm 


2passeasy.com

Renovate a+ 220-802 cheat sheet:

Q224. - (Topic 4) 

A technician is changing out a toner cartridge in a high volume printer. As they are removing the empty cyan cartridge, a large amount of blue powder falls out onto rollers in the immediate area. Which of the following should the technician do NEXT? 

A. Immediately leave the scene and sound an emergency to security. 

B. Use a toner vacuum to remove the spilled toner from the undesired surfaces. 

C. Use compressed air to remove the spilled toner from the undesired surfaces. 

D. Use the maintenance kit to remove and replace the affected parts. 

Answer: B 

Explanation: http://smallbusiness.chron.com/clean-up-copier-toner-spills-64645.html 


Q225. - (Topic 5) 

A technician needs to create a private shared folder for each employee at a small business to store their files. The technician wants the main folder to be called “Employee Documents” and the subfolders to be named after each employee (e.g. “John Smith”). The technician wants to map the “Employee Documents” folder on all computers as the M: drive for all users. Each employee should only have access to their own folder without the ability to change permissions. Which of the following permissions should the technician set? 

A. Set share permissions for “Employee Documents” to Everyone = Read, and set NTFS permissions for all subfolders to Creator Owner = Read & Execute 

B. Set share permissions for “Employee Documents” to Everyone = Full Control, and set NTFS permissions for all subfolders to Creator Owner = Full Control 

C. Set share permissions for “Employee Documents” to Everyone = Change, and set NTFS permissions for all subfolders to Creator Owner = List Folder Contents 

D. Set share permissions for “Employee Documents” to Everyone = Full Control, and set NTFS permissions for all subfolders to Creator Owner = Modify 

Answer: D 


Q226. - (Topic 4) 

A user tries to connect to the Internet using a dial-up modem and receives a “No dial tone detected” message. Which of the following is the FIRST thing the technician should check to troubleshoot the issue? 

A. Check if the cable is connected on the modem’s phone RJ-45 port. 

B. Check if the cable is connected on the modem’s line RJ-11 port. 

C. Check if the cable is connected on the modem’s line RJ-45 port. 

D. Check if the cable is connected on the modem’s phone RJ-11 port. 

Answer: B 

Explanation: http://support.microsoft.com/kb/326681 


2passeasy.com

Exact cbt nuggets comptia a+ 220-801 and 220-802:

Q227. - (Topic 3) 

Which of the following allows a user to pinch zoom on an Android device? 

A. Accelerometer 

B. Micro USB port 

C. Multi-touch 

D. A trackball 

Answer: C 

Explanation: http://en.wikipedia.org/wiki/Multi-touch 


Q228. - (Topic 5) 

A user is reporting that their computer is running slow and is having trouble connecting to the Internet. After further inspection, the technician notices that the antivirus definitions are up-to-date and the system is scheduled for regular scans. Which of the following solutions will MOST likely help resolve the issues reported? 

A. Enabling system restore 

B. Anti-spyware software 

C. Spam blocker 

D. Pop-up blocker 

Answer: B 


Q229. - (Topic 4) 

A user’s PC has four hard drives in a RAID setup. After a single drive fails, the system will no longer boot and even rescue disks cannot see or access the volume. Which of the following RAID types was the user MOST likely using? 

A. 0 

B. 1 

C. 5 

D. 6 

Answer: A 

Explanation: http://www.thegeekstuff.com/2010/08/raid-levels-tutorial/ 


Q230. - (Topic 3) 

Which of the following protocols could a technician use to connect a smartphone to an email server? (Select TWO). 

A. SMTP 

B. POP3 

C. HTTP 

D. SNTP 

E. ICMP 

Answer: A,B 

Explanation: 

SMTP and POP3 are standard email protocols. This is true on a smartphone as well. To connect to an email server, all you need is POP3 and SMTP information along with specific ports.