Validated of 220-802 practice exam materials and dump for CompTIA certification for candidates, Real Success Guaranteed with Updated 220-802 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA A+ Certification Exam (220-802) exam Today!

2021 May 220-802 Study Guide Questions:

Q151. - (Topic 5) 

A technician has a computer locked in a cabinet in the office that shares a printer and some 

files. The computer must remain on. Which of the following Control Panel options would be used to control the users that are able to shut the computer down? 

A. Power options 

B. Security center 

C. Local security policy 

D. System 

Answer: C 


Q152. - (Topic 5) 

A user on a domain PC needs to leave their desk immediately, but does not want to compromise displayed content. Which of the following should be done? 

A. Screensaver password 

B. Restart PC 

C. Lock screen 

D. Reset user password 

Answer: C 


Q153. - (Topic 5) 

An administrator has advised against providing any information over the phone as a way to prevent against which of the following threats? 

A. Session hijacking 

B. Social engineering 

C. Man-in-the-middle 

D. Shoulder surfing 

Answer: B 


220-802  practice exam

Most up-to-date practice test 220-802:

Q154. - (Topic 4) 

A technician is working on an issue and has identified the problem and worked out the cause. Which of the following would MOST likely be the NEXT step the technician should make? 

A. Document the cause and solution 

B. Inform the user 

C. Report to the supervisor 

D. Establish a plan of action 

Answer: D 

Explanation: http://technet.microsoft.com/en-us/library/bb457121.aspx 


Q155. - (Topic 1) 

Which of the following is the BEST tool for a technician to use to make sure the network wires are securely fastened in a wall jack? 

A. Crimper 

B. Small flat screwdriver 

C. Wire strippers 

D. Punch down 

Answer: D 

Explanation: http://www.computercablestore.com/punch-down.aspx 


Q156. - (Topic 2) 

Turnstiles and other mantraps will prevent which of the following security threats? 

A. Shoulder surfing 

B. Tailgating 

C. Rootkits 

D. Viruses 

Answer: B 

Explanation: http://www.infosecpro.com/a_security_engineering/se13.htm 


2passeasy.com

Tested comptia a+ practice exam 220-802:

Q157. - (Topic 5) 

Which of the following describes when a child folder has the same permissions as its parent folder? 

A. Single sign-on 

B. Propagation 

C. Administrative share 

D. Inheritance 

Answer: D 


Q158. - (Topic 4) 

A user states that when they logon to their computer sometimes they get an IP conflict error. The user computer is configured with a static IP. Which of the following is the problem? 

A. Duplicate IP exist on the network 

B. DHCP server needs to be rebooted 

C. Network adapter driver needs to be updated 

D. Bad network adapter 

Answer: A 

Explanation: http://support.microsoft.com/kb/120599 


Q159. - (Topic 5) 

A client has a Windows XP PC that has several unused programs that run on startup. Which of the following utilities can a technician use to disable these programs from running at startup? 

A. Default programs 

B. Device Manager 

C. Performance information and tools 

D. MSCONFIG 

Answer: D 


Q160. - (Topic 5) 

Which of the following utilities can a technician use to find out what programs are running at startup? 

A. SERVICES 

B. Task Scheduler 

C. NTLDR 

D. MSINFO32 

Answer: D