Exam Code: 220-802 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CompTIA A+ Certification Exam (220-802)
Certification Provider: CompTIA
Free Today! Guaranteed Training- Pass 220-802 Exam.

2021 May 220-802 Study Guide Questions:

Q211. - (Topic 4) 

A technician responds to a hardware issue with a server. The technician discovers that one of the hard drives in the server has failed. The server is set up in a RAID 1 configuration. Which of the following steps would the technician perform NEXT? 

A. Remove the hard drive and back up the data 

B. Run CONVERT on the hard drive 

C. Reboot the server 

D. Swap hard drive and rebuild array 

Answer: D 

Explanation: http://www.tomshardware.com/forum/254643-32-replace-failed-raid-configuration 


Q212. - (Topic 5) 

After rebooting, a technician sees the Windows logo but when Windows boots up, no video appears. Which of the following options would be the QUICKEST way to restore the computer? 

A. VGA Mode 

B. Last Known Good Configuration 

C. Safe Mode with Networking 

D. Safe Mode 

Answer: B 


Q213. - (Topic 2) 

Which of the following security threats are MOST often delivered via email? (Select TWO). 

A. Rootkits 

B. Phishing 

C. Shoulder surfing 

D. Social engineering 

E. Spam 

Answer: B,E 

Explanation: http://www.securelist.com/en/threats/spam 


2passeasy.com

Replace a+ 220-802 questions:

Q214. - (Topic 1) 

A technician needs to rebuild a computer that had a virus. Which of the following data destruction methods should be used to ensure the virus has been successfully erased before reinstalling the operating system, programs, and all user data? 

A. Standard format 

B. Low level format 

C. Shredder 

D. Degaussing tool 

Answer: A 

Explanation: http://pcsupport.about.com/od/windows7/ss/format-hard-drive-windows-7-tutorial_7.htm 


Q215. - (Topic 2) 

A user does not want their kids to be able to install software on their home desktop. Which of the following types of accounts should the user set up in Windows 7? 

A. Standard 

B. Remote Desktop Users 

C. Administrator 

D. Power User 

Answer: A 

Explanation: http://windows.microsoft.com/en-us/windows-vista/what-is-a-standard-user-account 


Q216. - (Topic 5) 

Joe, an end user, has reported that his computer is extremely slow for several minutes after logging in. He has noticed that many unnecessary programs automatically start when he logs into his computer. Which of the following tools could the technician use to prevent 

the unnecessary programs from starting automatically when Joe logs into his computer? 

A. Performance Monitor 

B. Task Scheduler 

C. MSCONFIG 

D. Windows Firewall 

Answer: C 


2passeasy.com

Tested actualtests 220-802:

Q217. - (Topic 1) 

A user has installed a legacy application in Windows 7 and reports that only some of the functionality in it is operational. Another user is using the same application on a different Windows 7 machine and doesn’t report those problems. Which of the following features in Windows 7 may be responsible for this problem? 

A. System Protection settings 

B. User Account Control 

C. Action Center 

D. Data Execution Prevention 

Answer: B 

Explanation: http://windows.microsoft.com/en-us/windows7/products/features/user-account-control 


Q218. - (Topic 5) 

In order to connect a mobile device to a PAN, a technician MUST ensure which of the following are enabled? 

A. Wi-Fi antenna 

B. 3G data services 

C. Location services 

D. Bluetooth discovery 

Answer: D 


Q219. - (Topic 5) 

A technician adds a second monitor to a system that supports dual video output. Which of the following tabs in Display properties will allow the technician to extend the Windows desktop onto the second monitor? 

A. Themes 

B. Desktop 

C. Settings 

D. Appearance 

Answer: C 


Q220. - (Topic 2) 

Which of the following is considered a method of physical security? 

A. Strong passwords 

B. Cipher locked doors 

C. NTFS 

D. Firewall 

Answer: B 

Explanation: http://www.wisegeek.com/what-is-a-cipher-lock.htm 

Topic 3, Mobile Devices