we provide High value CompTIA 220 901 practice test free pdf exam which are the best for clearing 220 901 exam test, and to get certified by CompTIA CompTIA A+ Certification Exam (901). The 220 901 exam Questions & Answers covers all the knowledge points of the real 220 901 exam exam. Crack your CompTIA 220 901 practice test free Exam with latest dumps, guaranteed!

Q1. An IT manager needs to install a large display in a front office area with a lot of natural light. Which of the following display technologies will BEST satisfy the requirements of the design plan?

A. CRT

B. CCFL LCD

C. IPS LCD

D. LED LCD

Answer: D


Q2. A technician has connected a laptop to a television via HDMI cable. The entire display cannot be seen on the television. Which of the following settings should the technician modify?

A. Keystone

B. Resolution

C. Privacy filter

D. Frame rate

Answer: B


Q3. A user creates a file in presentation software to be shown on a widescreen display. The user would like to adjust the aspect ratio of the slides in the presentation software so they display without extra black areas on the top, bottom, left, or right of the slides. Which of the following aspect ratios would BEST meet this requirement?

A. 4:3

B. 5:4

C. 16:9

D. 256:135

Answer: C


Q4. When troubleshooting a PC that intermittently shuts off, which of the following should be monitored?

A. Boot sequence

B. CPU temperature

C. SMART status

D. TPM module

Answer: B


Q5. A technician is asked to install Microsoft office directly on a customer’s computing device. The technician notifies the customer that office cannot be installed directly on that device. Which of the following device types does the customer have?

A. Mac

B. Thick client

C. Thin client

D. Phablet

Answer: C


Q6. Which of the following types of device cable types are used to connect output devices such as printers and scanners?

A. Parallel

B. eSATA

C. IDE

D. PATA

Answer: A


Q7. A user is attempting to print a color document but it will not print in color. Which of the following should the technician do FIRST to fix the problem?

A. Reset printer IP address.

B. Change color toner cartridge.

C. Check grayscale setting.

D. Reinstall printer driver.

Answer: C


Q8. Android smartphones are typically different from other smartphone devices in that:

A. Android devices use apps that are more secure than other devices.

B. Android devices use open source operating systems.

C. Android devices can only operate with a proprietary operating system.

D. Android devices can receive apps from different sources.

Answer: B


Q9. Which of the following devices requires 12V of power from the power supply?

A. Serial Port Card

B. CD-ROM Drive

C. Parallel Port

D. Audio Jack

Answer: B


Q10. A customer states that when booting up the workstation, there is a message that says “no operating system detected”; then, it continues to boot into the operating system. The customer is preparing to modify files on a USB drive. Which of the following should a technician perform to resolve the problem?

A. Reinstall the operating system to reinstall the hardware drivers.

B. Modify the boot.ini within the operating system.

C. Modify the boot sequence within the UEFI.

D. Disable the TPM chip to turn off data encryption.

Answer: C