It is impossible to pass CompTIA 220 901 practice test exam without any help in the short term. Come to Pass4sure soon and find the most advanced, correct and guaranteed CompTIA 220 901 pdf practice questions. You will get a surprising result by our Up to date CompTIA A+ Certification Exam (901) practice guides.

Q11. A client, Joe, has reported issues with the back cover of his company-issued smartphone. Joe stated that it seems to either come off on its own, or will not seat properly on the phone. Which of the following is MOST likely the problem?

A. The MicroSD card is not installed properly.

B. The battery needs to be replaced.

C. The charging port is bent.

D. The smartphone has a non-OEM cover.

Answer: B


Q12. A technician receives a report from a client that is having issues with colors on a monitor. The technician notices that the monitor does not appear to have any red hues. The technician sees that the monitor has two types of inputs, VGA is currently in use, and the HDMI cable is not. The technician powers down the system and switches from using the VGA cable to the HDMI cable and the issue is resolved. Which of the following was MOST likely the issue?

A. One of the pins on the VGA cable was damaged.

B. The monitor did not natively support VGA input.

C. The PC was originally configured to output to HDMI.

D. The video card drivers were out of date.

Answer: A


Q13. Which of the following types of cables are MOST likely to be used to connect to an external hard drive? (Select TWO).

A. Molex

B. SPDIF

C. eSATA

D. HDMI

E. USB 3.0

F. CAT6e

Answer: C,E


Q14. DRAG DROP

Drag and drop the IP address next to the appropriate description.

Answer:


Q15. The Chief Executive Officer (CEO) of a company has requested outside access to a server within the company network so that sensitive documents can be worked on from home. Which of the following is the MOST appropriate tool to give the CEO the requested access?

A. VNC

B. Port forwarding

C. Port triggering

D. VPN

Answer:: D


Q16. A technician finds an external hard drive with the markings “IEEE 1394” on it. Which of the following cable types would be needed to view the contents of this drive?

A. Ethernet

B. eSATA

C. FireWire

D. MicroUSB

Answer:: C


Q17. Which of the following RAID types uses a drive mirroring algorithm? (Select TWO).

A. RAID 0

B. RAID 1

C. RAID 5

D. RAID 6

E. RAID 10

Answer: B,E


Q18. After receiving a call from an executive, a technician walks into a meeting room to find that the projector is not showing the screen of the executive’s laptop. The projector shows a message that reads “No video signal”. Which of the following is the FIRST thing that the technician should do?

A. Adjust the laptop's screen brightness

B. Replace the projector's bulb

C. Verify the VGA cable is connected

D. Ensure secondary display is enabled

Answer: C


Q19. Which of the following would allow for multiple computers to share a display and input devices?

A. AGP video adapter

B. KVM switch

C. Portable TDR

D. PCI video adapter

Answer: B


Q20. A technician is building a gaming PC for a user. The user wants to dual boot between Windows XP 32-bit and a 64-bit version of Windows 7 as some of the games require XP. The user requests the following specifications:

64-bit i7 processor, (consisting of 6 cores @ 3.0GHz) 16 GB of RAM (consisting of two 8 GB modules) One 200 GB SSD

RAID 1 (consisting of two 1TB SATA Drives) Two 2 GB SLI Video Cards

Which of the following components should the technician warn the user will be reported differently depending on the operating system that is currently booted?

A. RAID

B. RAM

C. Processor

D. SSD Drive

E. Video Card

Answer: B