Proper study guides for Avant-garde CompTIA CompTIA A+ Certification Exam (901) certified begins with CompTIA comptia 220 901 preparation products which designed to deliver the Tested 220 901 practice test free questions by making you pass the 220 901 pdf test at your first time. Try the free 220 901 dumps demo right now.

Q141. A technician needs to set up a VPN for a small office. To ensure the network traffic is routed to the correct machine, which of the following MUST the technician do on the router to accommodate this?

A. Port forwarding

B. Port redundancy

C. Port triggering

D. Port selection

Answer: A


Q142. Which of the following uses a single connector to deliver both video and audio?

A. DVI

B. Serial

C. VGA

D. HDMI

Answer: D


Q143. DRAG DROP

Drag and drop the characteristics to the correct printer types. Options may be used once.

Answer:


Q144. A technician is tasked with finding and labeling where a network connection terminates in a patch panel. Which of the following tools would be BEST for the technician to use?

A. Ethernet cable tester

B. Tone generator and probe

C. RJ-45 loopback plug

D. Patch panel punchdown tool

Answer: B


Q145. A user reports that the cursor jumps to random screen locations when typing on a laptop computer. Which of the following devices is MOST likely causing this?

A. The touchpad

B. The mouse wheel

C. The multimedia keys

D. The digitizer

Answer: A


Q146. Video editing workstations require the fastest hard drive access times with large storage capacity. Which of the following hard disk setups would be MOST ideal for the described computer?

A. Two 500 GB SATA2 hard drives used in a JBOD array

B. Two 500 GB SATA2 hard drives in a hardware RAID 0

C. Two 500 GB SATA2 hard drives in a hardware RAID 1

D. Two 500 GB SATA2 hard drives in a software RAID 0

Answer: B


Q147. Which of the following Internet connection types is known to have a significantly higher latency than the others?

A. Cable

B. Satellite

C. DSL

D. Fiber

Answer: B


Q148. Which of the following types of cables are MOST likely to be used to connect to an external hard drive? (Select TWO).

A. Molex

B. SPDIF

C. eSATA

D. HDMI

E. USB 3.0

F. CAT6e

Answer: C,E


Q149. A technician has been tasked with setting up email on a user’s phone. The user also wants the email to remain on the server. Which of the following ports would be BEST for setting up the phone?

A. 80

B. 110

C. 143

D. 443

Answer: C


Q150. An employee wants to work more efficiently from home. The IT manager suggests the employee consider purchasing a device that will allow use of monitor and input devices with the work laptop. Which of the following devices is MOST suitable for this purpose?

A. Docking station

B. Set-top box

C. KVM switch

D. USB hub

Answer: A