Want to know Examcollection 220-901 Exam practice test features? Want to lear more about CompTIA CompTIA A+ Certification Exam (901) certification experience? Study Downloadable CompTIA 220-901 answers to Leading 220-901 questions at Examcollection. Gat a success with an absolute guarantee to pass CompTIA 220-901 (CompTIA A+ Certification Exam (901)) test on your first attempt.

2021 Mar 220-901 exam cost

Q31. A user is trying to use an external hard drive with an incompatible file system. Which of the following tools will allow the user to change the file system on the hard drive?

A. format

B. defrag

C. bootrec

D. chkdsk

Answer: A


Q32. Which of the following Internet connection types is a digital form that runs over standard telephone wiring?

A. Fiber

B. Dial-up

C. Cable

D. DSL

Answer: D


Q33. A technician is tasked with setting up a workstation in a new location. The technician realizes there is no network connectivity and the workstation’s NIC does not have a link light. Given the connection in the wall is correctly labeled, which of the following would be BEST for the technician to use NEXT?

A. A multimeter

B. A tone generator

C. A cable tester

D. A punchdown tool

Answer: C


Q34. DRAG DROP

Drag and drop the IP address next to the appropriate description.

Answer:


Q35. A network technician has been tasked with deploying new VoIP phones on a network. When the technician plugs the Ethernet cable for the phone into the wall port, the phone fails to turn on. When the technician plugs the Ethernet cable directly into the computer, the computer is able to access the network. Which of the following is the MOST likely cause of this issue?

A. The network switch does not support PoE

B. The technician is connecting the phone to the wrong type of port

C. The firewall on the network is blocking access to the DHCP server

D. The Ethernet cable is the wrong type

Answer: A


Renew 220-901 exam answers:

Q36. Which of the following display technologies provides the BEST range of visible colors?

A. CRT

B. LCD

C. Plasma

D. OLED

Answer: D


Q37. Users have started calling the helpdesk reporting they cannot access resources on the network or the Internet. A technician has verified all hardware connections are operational. Which of the following settings should the technician check NEXT on the router?

A. SNMP

B. NNTP

C. DHCP

D. WLAN

Answer: C


Q38. DRAG DROP

Answer:


Q39. A technician is working on a laptop with a failed Ethernet port caused by ESD. Which of the following is the simplest solution to restore network connectivity?

A. Re-solder the network connector

B. Replace the Ethernet daughter board

C. Update the Ethernet driver

D. Enable wireless and connect to the WAP

Answer: D


Q40. After a technician installs a video card, which of the following should the technician configure NEXT?

A. Resolution

B. Colors

C. Dots per inch

D. Refresh rate

Answer: A