We give you efficient and also effective training materials in order to facilitate you a whole lot. Our clients are kept informed essentially the most current CompTIA CompTIA products. Regular changes are presented without having any expense. And very best after-sales service is accessible from Actualtests. 24/7 customer help. We appreciate the feedback of every one of the customers. Merely by your own advice and also suggestion can we all improve much better. We strive in order to perfection of our certification exam merchandise and services. Your suggests will likely be a great assist for us. We all keep track of each of our customers(brand-new and old) and have feedback from them. We additionally track the exceptional IT developers and have help coming from them in order to make each of our products far more effective and also service much better.

2021 Mar 220-901 free question

Q101. Which of the following adapters converts an analog signal to a digital signal?

A. S-Video to RCA

B. HDMI to VGA

C. VGA to DVI-D

D. DVI-D to HDMI

Answer: C


Q102. A technician is asked to install Microsoft office directly on a customer’s computing device. The technician notifies the customer that office cannot be installed directly on that device. Which of the following device types does the customer have?

A. Mac

B. Thick client

C. Thin client

D. Phablet

Answer: C


Q103. A user is reporting that a desktop monitor backlighting is very dim. Which of the following should be performed FIRST when troubleshooting the problem?

A. Update drivers

B. Reseat the video card

C. Use OSD tools

D. Replace the monitor

Answer: C


Q104. A technician is tasked with replacing all the APs in an office building for greater speeds. The current location of APs allowed for total coverage of WiFi throughout the office. Which of the following 802.11 standards should be used?

A. a

B. ac

C. b

D. g

E. n

Answer: B


Q105. A technician receives a call that a client’s PC is not booting after a recent test of the building’s back-up generators. When the technician arrives, it is discovered that, once powered on, there is no output display or POST beep codes. Furthermore, after 15 seconds, the system’s fans begin running much louder and faster. Which of the following is the MOST likely issue?

A. The motherboard was damaged by the power test.

B. The PC’s RAM was affected by ESD.

C. The power supply was damaged and is nonfunctional.

D. The hard drive was erased due to the power test.

Answer: A


Down to date 220-901 download:

Q106. Two drives in a RAID 5 have failed. Which of the following will the technician need to implement?

A. Replace the failed drives and restore the data from backup to the RAID.

B. Replace one of the failed drives and run the RAID repair.

C. Replace the failed drives and format the RAID using the quick option.

D. Replace one of the failed drives and repair the RAID using system utilities.

Answer: A


Q107. A customer states that when booting up the workstation, there is a message that says “no operating system detected”; then, it continues to boot into the operating system. The customer is preparing to modify files on a USB drive. Which of the following should a technician perform to resolve the problem?

A. Reinstall the operating system to reinstall the hardware drivers.

B. Modify the boot.ini within the operating system.

C. Modify the boot sequence within the UEFI.

D. Disable the TPM chip to turn off data encryption.

Answer: C


Q108. A technician has just installed a wireless access point in a customer’s home office. While testing the network and browsing the Internet, the technician finds that the connection is not stable, speeds are slow, and websites sometimes do not load. Which of the following should the technician do FIRST?

A. Re-enable the broadcasting of the access point’s SSID so it is visible to mobile devices.

B. Use a WiFi analyzer to ensure neighboring networks are not using the same channel.

C. Reconfigure network devices to use static IPs instead of DHCP-assigned addresses.

D. Change the signal encryption from WPA2 to WEP to ease transmission overhead.

Answer: B


Q109. The loud clicking noise coming from a faulty hard drive is MOST likely created by:

A. the coil reversing polarity in an endless loop.

B. one or more bad spindle motor bearings.

C. repeated motion of the read/write head armature parallel to the platter.

D. the solid state read/write head scratching the platter surface.

Answer: C


Q110. A client, Ann, is having issues with a PC shutting down. There are no error messages displayed before the system powers off. Ann reports that this started after she installed and began using CAD software. The hard drive, video card, and RAM all meet the software requirements and have passed diagnostics. Which of the following is MOST likely the issue?

A. The video card has 3D acceleration disabled.

B. The hard drive is IDE instead of SATA.

C. The hard drive needs to be repartitioned.

D. The PSU is underpowered for the system.

Answer: D