100% Correct of 220-901 practice question materials and testing material for CompTIA certification for examinee, Real Success Guaranteed with Updated 220-901 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA A+ Certification Exam (901) exam Today!

2021 Apr 220-901 exam

Q141. Which of the following RAM types can continue working if there is corrupt data?

A. Non-parity

B. Dual channel

C. Buffered

D. ECC

Answer: D


Q142. Which of the following cable connection types is an example of a mini DIN?

A. BNC

B. PS/2

C. RCA

D. DB9

Answer: B


Q143. Which of the following types of connectors would be found to connect printers and scanners to a device that did not have any network connections?

A. RJ-45

B. Parallel

C. RJ-11

D. BNC

Answer: B


Q144. A customer wants to connect a laptop to a mobile device’s Internet for use in situations where there is no Internet connectivity. Which of the following technologies would the technician recommend to the customer?

A. IR

B. NFC

C. Hotspot

D. Lightning

Answer: C


Q145. USB 2.0 and which of the following ports share the same connector?

A. Micro USB 2.0

B. Mini USB 2.0

C. Micro USB 3.0

D. USB 3.0

Answer: D


Up to date 220-901 exam question:

Q146. Which of the following features is an advantage of a switch over a hub?

A. A switch routes packets instead of frames to different networks.

B. A switch divides bandwidth among connected devices.

C. A switch broadcasts the data frames to every connected device.

D. A switch sends data frames to the correct connected device.

Answer: D


Q147. A technician is building a workstation that will only be used to connect remotely to a server. Which of the following types of PC configurations is BEST suited for this task?

A. Thin client

B. Home server PC

C. CAD workstation

D. AV workstation

Answer: A


Q148. A customer asks a technician for a device that has the capability to easily connect a laptop to an external monitor, keyboard, mouse, and charge the battery. Which of the following devices should the technician recommend to the customer?

A. Lightning

B. KVM switch

C. USB 3.0

D. Docking station

Answer: D


Q149. CORRECT TEXT

Ann, a local librarian, has had a previously used wireless access point donated to her. She has instructed you to configure this new wireless access point for her public library. Ann plans to allow anyone to connect to the access point without having to ask her configuration information. Additionally, Ann knows that her neighbors have wireless networks and wants to ensure that her network does not interfered with the other networks. Ann has provided you with the following information.

Wireless Name: Library

New Router Password: SecureSI

Instructions: Select the Public Library in the diagram to configure the wireless network. Once the wireless network tabs are configured, select the save button. When you have completed the simulation, please select the Done button to submit.

Answer: 


Q150. Which of the following adapters causes the LEAST amount of signal loss?

A. VGA to DVI

B. HDMI to VGA

C. DVI to HDMI

D. S-video to RCA

Answer: C