Q81. A small company needs to print several color copies of the same contract to go to various departments and customers. Which of the following printers will be the QUICKEST?

A. 3D printing

B. Thermal printing

C. Impact printing

D. Laser printing

Answer: D


Q82. An IT Director wants to increase security on the company website to prevent man-in-the- middle attacks. Which of the following Internet protocols should be implemented to meet the requirement?

A. HTTPS

B. IMAP

C. TELNET

D. SMTP

Answer: A


Q83. A laptop has a network port that is not working consistently and wireless is out of range. Which of the following would the technician do to quickly get the laptop back on the wired network?

A. Use a USB to RJ-45 dongle

B. Enable Bluetooth

C. Enable NIC teaming

D. Replace the motherboard

Answer:: A


Q84. A customer wants to transfer data from the DVR to a DVD. Which of the following should be used on a workstation in order to extract the data for archiving?

A. Optical drive

B. Capture card

C. Thunderbolt

D. External storage

Answer: B


Q85. A technician upgrades an older computer to Windows 8. The computer is running unusually slow, but the hardware has no problems and is adequate for the OS. Which of the following is the MOST likely solution?

A. Change the boot sequence

B. Switch the BIOS to UEFI

C. Defragment the hard drive

D. Enable virtualization

Answer:: C


Q86. To configure two drives for MAXIMUM performance, which of the following RAID types should be used?

A. RAID 0

B. RAID 1

C. RAID 5

D. RAID 10

Answer: A


Q87. Which of the following is a public IP address?

A. 10.45.xxx.xxx

B. 169.254.xxx.xxx

C. 173.16.xxx.xxx

D. 192.168.xxx.xxx

Answer: C


Q88. Which of the following ports is typically used for sending email?

A. 21

B. 22

C. 23

D. 25

Answer: D


Q89. Which of the following wireless technologies is LEAST likely to be intercepted by a third party?

A. NFC

B. Bluetooth

C. WiFi

D. Cellular

Answer: A


Q90. Which of the following Internet connection types is known to have a significantly higher latency than the others?

A. Cable

B. Satellite

C. DSL

D. Fiber

Answer: B