Act now and download your CompTIA 220 901 exam test today! Do not waste time for the worthless CompTIA 220 901 practice test free tutorials. Download Most up-to-date CompTIA CompTIA A+ Certification Exam (901) exam with real questions and answers and begin to learn CompTIA 220 901 dumps with a classic professional.

Q111. A technician needs to boot a PC from a USB drive. Which of the following settings should be disabled to accomplish this task?

A. Fast Boot

B. UEFI Admin Password

C. Secure Boot

D. Legacy Boot

Answer: C


Q112. A technician connects a second monitor to a desktop. It is physically located to the right of the existing monitor, but the mouse pointer can only get to the second monitor by moving to the left edge of the screen of the first monitor. Which of following display settings needs to be adjusted to get the pointer to move with the physical placement of the monitor?

A. Scaling

B. Rotation

C. Position

D. Resolution

Answer: C


Q113. After receiving a call from an executive, a technician walks into a meeting room to find that the projector is not showing the screen of the executive’s laptop. The projector shows a message that reads “No video signal”. Which of the following is the FIRST thing that the technician should do?

A. Adjust the laptop's screen brightness

B. Replace the projector's bulb

C. Verify the VGA cable is connected

D. Ensure secondary display is enabled

Answer: C


Q114. A machine receives an IP address starting with 169.254.x.x when which of the following occurs?

A. When the machine is using IPv6

B. When the next IP range begins with 169.253

C. When the DHCP server does not respond

D. When the operating system is Unix or Linux

Answer: C


Q115. A technician is tasked with selecting components to build a computer that will be used for computer-aided drafting and computer aided modeling. Which of the following components are the BEST choices? (Select TWO).

A. Triple channel memory

B. MIDI sound card

C. Socket 1156 motherboard

D. Onboard graphics

E. Socket 1366 CPU

Answer: A,E


Q116. A customer needs a router that will be able to handle all incoming and outgoing networking traffic independent of the rest of the building. The customer would like the PCs to immediately connect to the Internet and network resources without any additional configuration. Which of the following should the technician do to meet the requirements?

A. Configure the router for DHCP.

B. Configure the router for NAT.

C. Configure the router for port forwarding.

D. Configure the router for QoS.

Answer: A


Q117. For which of the following types of printers should a technician obtain a maintenance kit containing a fuser, transfer roller, and pickup rollers?

A. Thermal

B. Impact

C. Inkjet

D. Laser

Answer: D


Q118. A group of users need to connect directly to a printer with continuous access. Which of the following connection types will achieve this?

A. Serial

B. Ethernet

C. USB

D. eSATA

Answer: B


Q119. A user reports an inkjet printer is constantly feeding two sheets of paper for every page printed. Which of the following is the MOST likely reason?

A. Poor paper quality

B. Incorrect paper size

C. Defective duplexer

D. Worn feed rollers

Answer: D


Q120. A user reports that the cursor jumps to random screen locations when typing on a laptop computer. Which of the following devices is MOST likely causing this?

A. The touchpad

B. The mouse wheel

C. The multimedia keys

D. The digitizer

Answer: A