Our pass rate is high to 98.9% and the similarity percentage between our 220 901 pdf study guide and real exam is 90% based on our seven-year educating experience. Do you want achievements in the CompTIA 220 901 practice test free exam in just one try? I am currently studying for the CompTIA 220 901 practice test exam. Latest CompTIA 220 901 pdf Test exam practice questions and answers, Try CompTIA comptia 220 901 Brain Dumps First.

Q41. A home user’s PC has an over-clocked CPU with a relatively small heat sync, small fans on the 800W power supply, and a high-end video card. Which of the following is the recommended solution that will manage heat more effectively?

A. Replace the CPU heat sync with a high RPM fan

B. Purchase an energy efficient power supply

C. Not over-clocking the CPU

D. Liquid cooling system

Answer: D


Q42. When troubleshooting a PC that intermittently shuts off, which of the following should be monitored?

A. Boot sequence

B. CPU temperature

C. SMART status

D. TPM module

Answer: B


Q43. Which of the following components is responsible for converting light into digital information?

A. Microphone

B. Digitizer

C. Inverter

D. Webcam

Answer: D


Q44. An employee wants to work more efficiently from home. The IT manager suggests the employee consider purchasing a device that will allow use of monitor and input devices with the work laptop. Which of the following devices is MOST suitable for this purpose?

A. Docking station

B. Set-top box

C. KVM switch

D. USB hub

Answer: A


Q45. A user works in a public kiosk where their laptop is susceptible to theft. The information can be remotely wiped so data loss is not a concern. Which of the following options should be considered to secure the laptop?

A. Use data encryption.

B. Use a cable lock.

C. Use multifactor authentication.

D. Use a strong password.

Answer: B


Q46. Which of the following would typically require the use of a punchdown tool to connect a cable to the network switch?

A. Router

B. Repeater

C. Patch panel

D. PoE injector

Answer: C


Q47. Which of the following devices is BEST to use when designing a SOHO network to ensure the least amount of collisions?

A. Switch

B. Bridge

C. Hub

D. Access point

Answer: A


Q48. A customer is reporting that after removing a laptop from the docking station and bringing it home, the cursor occasionally jumps around the screen while the customer is typing. Which of the following should the technician do to mitigate this issue?

A. Disable the touch pad on the laptop

B. Install new keyboard drivers for the laptop

C. Install new drivers for the docking station

D. Disable the keyboard on the laptop

Answer:: A


Q49. Which of the following uses a single connector to deliver both video and audio?

A. DVI

B. Serial

C. VGA

D. HDMI

Answer: D


Q50. On an ATX motherboard, the 4-pin auxiliary power connector provides which of the following?

A. Additional power to onboard devices

B. Additional power to PCIx peripheral cards

C. Additional power to the South Bridge

D. Additional power to the CPU voltage regulator

Answer: D