we provide Practical CompTIA 220 901 dumps test question which are the best for clearing comptia 220 901 test, and to get certified by CompTIA CompTIA A+ Certification Exam (901). The comptia 220 901 Questions & Answers covers all the knowledge points of the real comptia 220 901 exam. Crack your CompTIA 220 901 exam Exam with latest dumps, guaranteed!

Q71. A user has reported that the company notebook is performing some random mouse actions requiring the user to make a lot of typing corrections. How can the technician solve the issue for the user?

A. Adjust the mouse settings so the mouse moves slower

B. Reverse the buttons on the mouse pad

C. Adjust the mouse settings so the mouse moves faster

D. Use the function keys to disable the mouse pad

Answer: D


Q72. After migrating a network-based print queue to a new server, users are reporting that documents are not printing correctly and print jobs will error out or print garbled text. Which of the following actions will BEST resolve this issue for the affected users?

A. Install the correct drivers on the server.

B. Delete and reconnect to the print queue on the client machine.

C. Restart the print queues on the print server.

D. Reinstall the printer drivers on the client desktops.

Answer: A


Q73. Which of the following protocols would be used for file sharing between MAC OS and Windows OS workstations on a LAN?

A. IMAP

B. SMB

C. SSH

D. RDP

Answer: B


Q74. DRAG DROP

A customer, Ann, has requested two custom PCs. one to be used for gaming and the other to be used as a virtualization workstation for her business. The gaming PC should support the latest games and gaming peripherals. The virtualization workstation should be able to host several production virtual machines as part of Ann's home business.

Instructions: Use the tabs at the top to switch between the PCs. Objects should be placed on the appropriate slot/display areas and can only be used once. All slot/display areas should be filled. Once the simulation is complete, select the done button to submit.

Answer:


Q75. Which of the following connections are typically on the external PC chassis? (Select TWO).

A. AGP

B. SAS

C. IEEE1394

D. eSATA

E. IDE

Answer: C,D


Q76. There are 20 laptops in a room and they all need to connect wirelessly to the network. Which of the following would be the BEST device to use?

A. Switch

B. Router

C. Access point

D. Hub

Answer: C


Q77. A user reports that a workstation fails to complete boot up and repeats a series of two beeps over and over. The user states that the workstation had been displaying BSOD

errors after running multiple applications. Which of the following is the MOST likely cause?

A. Video adapter failure

B. Memory failure

C. Power supply failure

D. CPU failure

Answer: B


Q78. Joe, a technician, is tasked to install a new client machine. He notices the machine is not getting any network connectivity. He tests the network cable between the PC and the network jack and confirms it is good. Joe goes to the network closet and finds several network cables not connected to the switch. Which of the following tools would Joe use to

determine which cable goes back to the correct network jack?

A. Loopback plug

B. Toner probe

C. WiFi analyzer

D. Punchdown tool

Answer: B


Q79. A user wants pages 1-5 separated from 6-8 when they are retrieved from the printer. Which of the following settings would the user change in the print job to ensure the pages are separated?

A. Duplex

B. Collate

C. Orientation

D. Quality

Answer: B


Q80. A customer brings a laptop in for repair, because the screen image is upside down. Which of the following is the BEST solution?

A. Change the screen orientation

B. Replace the video card

C. Connect an external monitor

D. Update the video card drivers

Answer: A