Want to know Actualtests 220 901 pdf Exam practice test features? Want to lear more about CompTIA CompTIA A+ Certification Exam (901) certification experience? Study Pinpoint CompTIA 220 901 exam answers to Most up-to-date 220 901 pdf questions at Actualtests. Gat a success with an absolute guarantee to pass CompTIA 220 901 practice test free (CompTIA A+ Certification Exam (901)) test on your first attempt.

Q121. After setting up a new computer, a user states that the mouse and keyboard will not work. Which of the following is the MOST likely reason?

A. The network cable is disconnected

B. The PS/2 connectors are switched

C. The USB connectors are switched

D. The hard drive is unplugged

Answer: B


Q122. Which of the following technologies is responsible for communication with the CPU?

A. eSATA

B. PCI express

C. Southbridge

D. Northbridge

Answer: D


Q123. Which of the following devices does a technician need to calibrate as part of an installation?

A. Mouse

B. Touch screen

C. Keyboard

D. Video card

Answer:: B


Q124. A technician needs to run a cable for a new computer and the requirement is CAT6. Which of the following wiring connectors should the technician use when terminating the cable?

A. BNC

B. RJ-12

C. RJ-45

D. ST

E. F-connector

Answer:: C


Q125. A user is noticing fine black particles on printouts and in the printer itself. Which of the following tools is recommended to fix this issue?

A. Denatured alcohol

B. Toner vacuum

C. Compressed air

D. Moist towel

Answer:: B


Q126. A user creates a file in presentation software to be shown on a widescreen display. The user would like to adjust the aspect ratio of the slides in the presentation software so they display without extra black areas on the top, bottom, left, or right of the slides. Which of the following aspect ratios would BEST meet this requirement?

A. 4:3

B. 5:4

C. 16:9

D. 256:135

Answer: C


Q127. A technician receives a report from a client that is having issues with colors on a monitor. The technician notices that the monitor does not appear to have any red hues. The technician sees that the monitor has two types of inputs, VGA is currently in use, and the HDMI cable is not. The technician powers down the system and switches from using the VGA cable to the HDMI cable and the issue is resolved. Which of the following was MOST likely the issue?

A. One of the pins on the VGA cable was damaged.

B. The monitor did not natively support VGA input.

C. The PC was originally configured to output to HDMI.

D. The video card drivers were out of date.

Answer: A


Q128. A user, Ann, is preparing to travel abroad and wants to ensure that her laptop will work properly. Which of the following components of the laptop should be verified FIRST to ensure power compatibility before traveling?

A. Wall adapter

B. Battery

C. Power supply

D. Digitizer

Answer: A


Q129. A technician is tasked with improving the speed at which a system boots and loads applications as well as improving data availability. Which of the following should the technician implement?

A. Upgrade external storage to USB 3.0

B. Upgrade non RAID hard drives to SSD

C. Configure software RAID 5

D. Install additional eSATA drives

Answer: C


Q130. A user reports that the mouse is not working properly. The technician notices on the user’s

workstation that the mouse cursor spins for several minutes before the technician can use the mouse. Which of the following is the cause of the issue?

A. Failed Operating System

B. Faulty mouse

C. Faulty CPU

D. Not enough memory

Answer: D