Exam Code: 220-902 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CompTIA A+ Certification Exam (902)
Certification Provider: CompTIA
Free Today! Guaranteed Training- Pass 220-902 Exam.

2021 May 220-902 Study Guide Questions:

Q141. A technician enabled remote management on the small office WAP to manage this device from another location. Users are reporting that the WAP has changed its SSID without 

anyone’s knowledge. Which of the following would prevent this from occurring? 

A. Change to user MAC filtering 

B. Change default usernames and passwords 

C. Disable the SSID from broadcasting 

D. Enable static IP addresses 

Answer: B 


Q142. A user has an LCD and a CRT monitor attached to their workstation. The colors are slightly off on the CRT but not the LCD. Which of the following controls should be used in troubleshooting? 

A. Geometry 

B. Contrast 

C. Brightness 

D. Degauss 

Answer: D 


Q143. A company is looking to donate a collection of old PCs that are no longer needed. Which of the following data destruction methods would be MOST secure for highly sensitive information? 

A. Simple 1-pass zero overwrite 

B. Low level 3-pass random wipe 

C. Low level 7-pass random wipe 

D. High level format 10 times 

Answer: C 


220-902  actual test

Renew pk0-003 download:

Q144. A user states that when typing in directions on a navigation website, the map is not viewable in a newer web browser. The technician runs updates to Java, but is still unable to view the map. The technician should change which of the following Internet Options? 

A. Compatibility view 

B. Manage add-ons 

C. Clear browser cache 

D. Pop-up blocker 

Answer: A 


Q145. A user’s smartphone runs very slow at the end of the day. When the user restarts the phone in the morning, it runs at its normal speed. Which of the following should be done throughout the day to BEST resolve this issue? 

A. Reset to the smartphone to factory default. 

B. Uninstall any unused apps. 

C. Close all running apps. 

D. Charge the smartphone. 

Answer: C 


Q146. A technician suspects that a computer issue is caused by a failed NIC. Following the troubleshooting theory, which of the following is the NEXT step the technician should take? 

A. Identify the problem 

B. Document findings, actions and outcome 

C. Verify full system functionality 

D. Establish a theory of probable cause 

E. Test the theory to determine cause 

Answer: E 


2passeasy.com

High quality comptia project+ pk0-003 cbt:

Q147. A technician receives a call regarding a PC’s slow performance. The client states that most applications are slow to respond; boot up and shutdown take much longer than they used to. Hard drive diagnostics pass, but there are error messages in the event viewer stating that the file system is corrupt. Which of the following should the technician do NEXT? 

A. Reload the OS using FAT32 instead of NTFS. 

B. Change the disk from basic to dynamic. 

C. Run chkdsk with the /r switch and reboot the PC. 

D. Open the defrag utility and run a drive analysis. 

Answer: C 


Q148. An end user has reported not receiving emails sent by a specific customer. Which of the following is the MOST likely cause of this issue? 

A. The HIPS device is blocking the messages 

B. The access control list is blocking the messages 

C. The email filter has quarantined the messages 

D. The firewall is blocking the sender’s email address 

Answer: C 


Q149. After an installation of a video adapter, the screen on a Windows 7 system cannot be seen. Which of the following Windows 7 functions will resolve this? 

A. Component Management 

B. Startup Repair 

C. Device Manager 

D. Task Manager 

Answer: B 


Q150. An end user receives an unsolicited and unencrypted email containing a co-workers birth date and social security number. The end user should immediately contact the IT department and report a violation of which of the following policies? 

A. DRM 

B. EULA 

C. IRP 

D. PII 

Answer: D