Almost all IT authorities fully understand the CompTIA 220-902 assessment along with desire to own of which important demanding certification. This is the top rated benefit certification by CompTIA that is definitely favorite internationally. Yow will discover your chosen employment that you choose to viewed as using moving CompTIA 220-902 test and determining to your certification. The following 220-902 assessment fears along with answers protect your entire assessment objectives and possess recently been checked with regard to their exactness, so, encouraging anyone good results in your certification assessment.

2021 Sep 220-902 dumps

Q161. In order to prevent other users from editing files in ‘C: Files’, which of the following steps should be taken? 

A. Set NTFS permissions to read only 

B. Set the folder to index files for search 

C. Set the local administrator as the owner of the folder 

D. Set network share permissions to read only 

Answer: A 


Q162. DRAG DROP 

Drag and drop the following Windows Versions to the correct feature on which they are found. Windows Versions may be used more than once. 


Answer: 



Q163. A Windows workstation is suspected of having malicious software that created an infected start-up item or service. Which of the following tools would a technician use to test this theory? 

A. chkdsk 

B. msconfig 

C. dxdiag 

D. ipconfig 

Answer: B 


Q164. A technician would like to remove the dust inside of a desktop computer. Which of the following should the technician use to MINIMIZE exposure to the dust while protecting internal hardware components? (Select TWO). 

A. Mask 

B. ESD mat 

C. ESD strap 

D. Antistatic bag 

E. Safety goggles 

F. Rubber gloves 

Answer: A,E 


Q165. Ann, a user, discovers that all of her documents will not open. The documents open properly on another computer. Which of the following tools will be the FASTEST for a technician to use to allow the documents to open? 

A. Backup 

B. Recovery Image 

C. chkdsk 

D. System Restore 

Answer: D 


2passeasy.com

Up to the minute 220-902 exam topics:

Q166. A technician has purchased a new surge protector to protect equipment in the production environment. The surge protector’s features safeguard the connected equipment by directing surges to the: 

A. path of shortest conductance. 

B. path of lowest inductance. 

C. path of highest voltage. 

D. path of least resistance. 

Answer: D 


Q167. A technician has just upgraded RAM on a user’s workstation from 4GB to 8GB. The technician now wants to adjust the page file size on the system to the recommended Microsoft settings. Which of the following should be entered for the “Min” portion of the 

page file setting if using these best practices? 

A. 4096MB 

B. 8192MB 

C. 12288MB 

D. 16328MB 

Answer: C 


Q168. A new user reports trying to login to a workstation but, when pressing CTRL+ALT+DEL, they are asked for a PIN. Which of the following should be done NEXT? 

A. Enter all passwords they have used in the past 

B. Verify a smart card has been issued 

C. Check the network cable 

D. Reboot the computer 

Answer: B 


Q169. A technician is attempting to remove malware from a customer’s workstation. Which of the 

following Control Panel utilities should the technician use? 

A. Folder Options > View hidden files 

B. System > Performance 

C. Display Settings > Refresh rate 

D. Internet Options > Privacy 

Answer: A 


Q170. A technician has been tasked with limiting the users who can connect to a network printer located centrally within an office environment. Which of the following tools would be the BEST to utilize to achieve this goal? 

A. VPN 

B. ACL 

C. RDP 

D. DLP 

Answer: B