Exam Code: 220-902 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CompTIA A+ Certification Exam (902)
Certification Provider: CompTIA
Free Today! Guaranteed Training- Pass 220-902 Exam.

2021 Apr 220-902 Study Guide Questions:

Q101. Which of the following operating systems can be upgraded directly to Windows 7 Professional by a default installation? (Select TWO). 

A. Windows 7 Home Premium 

B. Windows Vista Business 

C. Windows XP Home 

D. Windows XP Professional 64-bit 

E. Windows XP Media Center 

Answer: A,B 


Q102. An unauthorized user observing system security procedures is known as: 

A. a worm. 

B. shoulder surfing. 

C. phishing. 

D. spyware. 

Answer: B 


Q103. A technician recently replaced a user’s monitor and now the user is reporting that the screen is filled with static and appears distorted. Which of the following will resolve the issue? 

A. Lower refresh rate 

B. Lower the resolution 

C. Raise the resolution 

D. Increase refresh rate 

Answer: A 


220-902 actual test

Rebirth actualtests 220-802:

Q104. CORRECT TEXT 

You need to configure your mobile device to send and receive electronic messages from your company. Your mobile device must be able to truly synchronize the message state with your desktop, so that when a message is read on your desktop, it is marked as read on your mobile device. These are the proper parameters: 

. Email address: tech@techies.com 

. Password: P@$$w0rd 

. Pop.techies.com Port: 110 Security: None 

. IMAP.techies.com Port: 993 Security: SSL 

. smtp.techies.com Port: 465 Security: TLS 

. Company SSID: Techies 

. Security: WPA2 

. Passphrase: P@$$w0rd 

. SSID is not broadcasted 

Instructions: You are not authorized to use the Company's WLAN. The outgoing server does not require login credentials. When you have completed the simulation, please select the done button to submit your answer. 




Answer: Review the explanation for all details: 


Q105. A user is configuring the email settings on a smartphone. Which of the following configurations will allow the user to synchronize email from multiple devices? 

A. IMAP 

B. S/MIME 

C. POP3 

D. SMTP 

Answer: A 


Q106. A technician has just fixed a user’s PC and successfully removed a virus and malware from the machine. Which of the following is the LAST thing the technician should do? 

A. Educate the user regarding Internet browsing best practices 

B. Update the anti-malware software on the user’s PC 

C. Schedule scans and run updates 

D. Enable system restore and create restore point 

Answer: A 


220-902 exam answers

Refined a+ 220-802 cheat sheet:

Q107. Ann, a user, has a phablet for personal and work usage. She finds that her phablet starts to exhibit slow performance after a couple of hours and that the problem worsens as the day goes by. If Ann restarts the device, it works fine for a couple of hours and then starts to run slow again. Which of the following is the BEST action to troubleshoot this problem? 

A. Check running apps 

B. Reset to factory default 

C. Disable cloud syncing 

D. Replace the device’s battery 

Answer: A 


Q108. A user receives an unsolicited call from a technician claiming to be from a Microsoft certified partner. The technician tricks the user into allowing them access to their PC because of malware alerts that were being broadcasted. Which of the following attacks is this user a victim of? 

A. Shoulder surfing 

B. Phishing attack 

C. Social engineering 

D. Malware infection 

Answer: C 


Q109. A technician needs to install a clean Windows OS on several laptops in the office. The office is running a 100Base-T network. The owner would like the installations completed as soon as possible. Which of the following installation methods should the technician use? 

A. FireWire External Hard Drive 

B. PXE-based Network Installation 

C. USB 3.0 Flash Drive 

D. DVD-ROM 

Answer: C 


Q110. Which of the following is an example of client-side virtualization? 

A. Compatibility mode on a program icon properties menu 

B. Running a DOS application on a Windows 7 32-bit operating system 

C. Cloud hosted office applications 

D. XP mode running in Windows 7 64-bit operating system 

Answer: D