Exam Code: 220-902 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CompTIA A+ Certification Exam (902)
Certification Provider: CompTIA
Free Today! Guaranteed Training- Pass 220-902 Exam.

2021 Apr 220-902 Study Guide Questions:

Q81. A user, Ann, reports that her computer is able to connect to devices on her local network but not on the remote office network. Ann’s computer shows the following ipconfig information: 

IP address: 192.168.10.45 

Subnetmask: 255.255.255.0 

Gateway: 192.168.11.1 

DNS server 1: 192.168.10.2 

DNS server 2: 8.8.8.8 

Which of the following is the cause of the problem? 

A. DNS server 2 is set incorrectly. 

B. DNS server 1 is set incorrectly. 

C. IP address is set incorrectly. 

D. Gateway is set incorrectly. 

Answer: D 


Q82. Which of the following is a risk of implementing a BYOD policy? 

A. Introducing malware onto the network 

B. DHCP may fail due to incompatibility 

C. Different encryption technology 

D. Higher risk of phishing attacks 

Answer: A 


Q83. A user has installed a legacy application in Windows 7 and reports that only some of the functionality in it is operational. Another user is using the same application on a different Windows 7 machine and doesn’t report those problems. Which of the following features in Windows 7 may be responsible for this problem? 

A. System Protection settings 

B. User Account Control 

C. Action Center 

D. Data Execution Prevention 

Answer: B 


220-902 answers

Improved examcollection pk0-003:

Q84. Which of the following Windows OS capabilities allows modern Windows versions to run applications written for older versions natively? 

A. Microsoft Virtual PC 

B. Compatibility mode 

C. Hyper-V 

D. Virtual XP mode 

Answer: B 


Q85. A user tries to connect to the Internet using a dial-up modem and receives a “No dial tone detected” message. Which of the following is the FIRST thing the technician should check to troubleshoot the issue? 

A. Check if the cable is connected on the modem’s phone RJ-45 port. 

B. Check if the cable is connected on the modem’s line RJ-11 port. 

C. Check if the cable is connected on the modem’s line RJ-45 port. 

D. Check if the cable is connected on the modem’s phone RJ-11 port. 

Answer: B 


Q86. A user is trying to access an application on their home machine from work. The user sets up port forwarding on their router but is still unable to connect to the application. Which of the following should be the user’s NEXT step in resolving this issue? 

A. Configure Wake-on-LAN for the NIC on the Work PC. 

B. Configure a firewall exception on the Home PC. 

C. Switch the Work PC network from “Work” to “Home”. 

D. Disable the Windows firewall on the Home PC. 

Answer: B 


220-902 exam price

High quality pk0-003 exam questions:

Q87. An end-user is attempting to access a file-sharing site to download files shared by a customer, but is receiving a message stating the site has been blocked. Which of the following is the MOST likely cause of this issue? 

A. Antivirus software 

B. Internet connectivity issues 

C. Ransomware infection 

D. Content-filtering 

Answer: D 


Q88. A technician is configuring a SOHO wireless router for a small business with three employees. After the three employees’ laptops have successfully connected to the wireless network, the company would like to prevent additional access to the wireless network. The technician enables WPA2 on the wireless router. Which of the following additional settings should the technician change? 

A. Enable MAC filtering 

B. Disable SSID broadcast 

C. Reduce radio power level 

D. Update router firmware 

Answer: A 


Q89. A user recently purchased a video card for gaming purposes. The user installed the appropriate drivers and validated they work using vendor-supplied test tools. However, while gaming, the speed of the case fans increases, the entire system locks up, and the user must hard boot to restart the computer. Which of the following is the MOST likely cause of this issue? 

A. Unsupported operating system 

B. Unacceptable CPU type and speed 

C. Insufficient airflow and cooling 

D. Inadequate video RAM amount 

Answer: C 


Q90. A user calls the helpdesk reporting that when accessing the company portal, it redirects to an unfamiliar website. Which of the following steps would the technician take to resolve this issue using best practices? 

A. Identify symptoms, quarantine infected system, and create restore point. 

B. Quarantine infected system, identify symptoms, and create restore point. 

C. Identify symptoms, educate end user, and create restore point. 

D. Create restore point, identify symptoms, and quarantine infected system. 

Answer: A