Guaranteed of 220-902 latest exam materials and class for CompTIA certification for customers, Real Success Guaranteed with Updated 220-902 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA A+ Certification Exam (902) exam Today!

2021 May 220-902 Study Guide Questions:

Q61. A user advises that a computer is displaying pop-ups when connected to the Internet. After updating and running anti-malware software, the problem persists and the technician finds that two rogue processes cannot be killed. Which of the following should be done NEXT to continue troubleshooting the problem? 

A. Run msconfig to clean boot the computer 

B. Run Event Viewer to identify the cause 

C. Run System Restore to revert to previous state 

D. Run Recovery Console to kill the processes 

Answer: A 


Q62. A user’s personal laptop was hacked. A technician troubleshooting the issue discovers the user used the numbers 123456789 as their account password. The user has not changed the password in two years. Which of the following best practices should the technician recommend the user implement to prevent future hacking? (Select TWO). 

A. Configure screen saver 

B. Set a strong password 

C. Set login time restrictions 

D. Use a more secure browser 

E. Change the password frequently 

Answer: B,E


Q63. The customer reports their PC freezes up everyday around the same time. Which of the following utilities would be BEST to check for any error codes? 

A. Windows Updates 

B. Task Scheduler 

C. Event Viewer 

D. Performance Monitor 

Answer: C 


220-902 practice exam

Far out comptia a+ exam 220-802:

Q64. The computer starts up and runs for less than a minute before shutting down or locking up. This is a symptom of: 

A. overheating. 

B. incompatible RAM. 

C. a faulty hard drive. 

D. a bad internal USB hub. 

Answer: A 


Q65. An administrator is in a Remote Assistance session, sharing a user’s desktop. While trying to map a shared network drive for the user, an “access denied” error is encountered while using the user’s credentials. Which of the following should be the administrator’s NEXT step? 

A. Ensure the user’s account is not locked out 

B. Use the fully qualified domain name of the share 

C. Open the location with administrator privileges 

D. Try mapping with a different drive letter 

Answer: C 


Q66. Which of the following commands are used from a Linux command line interface to elevate a user’s access level to administrative privilege? (Select TWO). 

A. chmod 

B. passwd 

C. sudo 

D. su 

E. runas 

F. pwd 

Answer: C,D 


220-902 pdf exam

Free a+ 220-802 objectives:

Q67. Joe, a user, returned yesterday from a trip where he utilized the GPS function of his mobile device. He now notices the battery is rapidly draining. Which of the following can Joe MOST likely do to resolve the issue without a loss of data? 

A. Restart the mobile device. 

B. Update the device’s firmware. 

C. Uninstall the GPS-enabled app. 

D. Readjust the location settings. 

Answer: D 


Q68. A technician is installing Bluetooth speakers in a conference room. Which of the following will be the average operating range of the speakers? 

A. 10 feet (3 meters) 

B. 15 feet (5 meters) 

C. 30 feet (9 meters) 

D. 45 feet (14 meters) 

Answer: C 


Q69. In preparation for an operating system upgrade, a technician is tasked with installing additional memory modules in a computer. Which of the following safety steps should be performed FIRST? 

A. Use safety goggles 

B. Remove jewelry 

C. Put on an ESD strap 

D. Disconnect power 

Answer: D 


Q70. A user is looking for the Application Data directory in their profile but cannot see it. Which of the following Control Panel options would correct this? 

A. System 

B. Display 

C. User Accounts 

D. Folder Options 

Answer: D