Vivid of 220-902 test materials and vce for CompTIA certification for IT learners, Real Success Guaranteed with Updated 220-902 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA A+ Certification Exam (902) exam Today!

2021 May 220-902 Study Guide Questions:

Q91. A company is concerned about users tailgating into restricted areas. In order to prevent unauthorized users from following others, which of the following should be implemented? 

A. Biometric locks 

B. CCTV 

C. Mantraps 

D. Badge readers 

Answer: C 


Q92. Ann, a user, has brought her laptop in for service. She reports that her battery is at 100%, but whenever it is unplugged it immediately shuts down. Which of the following should the 

technician do? 

A. Replace the battery 

B. Change power settings to balanced 

C. Replace the power adapter 

D. Enable APM in the BIOS 

Answer: A 


Q93. A technician recently installed a new video card in a PC. The PC already has integrated video on the motherboard. When the technician turns on the PC, there is no video. Which of the following is MOST likely the cause? 

A. The motherboard BIOS version is out of date. 

B. The incorrect video card drivers are installed. 

C. The power connector for the video card is unplugged. 

D. The video card is unsupported by the motherboard. 

Answer: C 


220-902 answers

Update comptia exam 220-802:

Q94. A technician is configuring a new Windows computer for a home office. Which of the following steps should the technician take to secure the workstation? (Select TWO). 

A. Rename default accounts 

B. Disable Windows Update 

C. Configure single sign-on 

D. Run gpupdate tool 

E. Disable guest account 

F. Disable Action Center pop-ups 

Answer: A,E 


Q95. A mobile phone has started to respond slowly and erratically. The user has done a soft 

reset and the problem still exists. Which of the following is the BEST step the user can take to fix this problem? 

A. Perform a force stop 

B. Reset to factory default 

C. Upgrade to a larger battery 

D. Close running apps 

Answer: B 


Q96. A technician receives a helpdesk ticket about an employee having a problem sending text messages with a company Android smartphone. It has been determined that it is not a carrier issue. Which of the following should the technician perform FIRST? 

A. Verify data connectivity 

B. Reformat the MicroSD card 

C. Replace the SIM card 

D. Perform a soft restore 

Answer: A 


220-902 exam question

Breathing cbt nuggets 220-802:

Q97. A technician needs to perform a backup while a system is running. Which of the following services allows this task to be accomplished? 

A. Robocopy 

B. Shadow copy 

C. Xcopy 

D. System restore 

Answer: B 


Q98. On a corporate network, which of the following features would be used to redirect network traffic for filtering or monitoring? 

A. Content Advisor 

B. Proxy Settings 

C. Network Drive Mapping 

D. Local Security Policy 

Answer: B 


Q99. CORRECT TEXT 

A technician has just removed malware from a Windows 7 system, but the user reports that every time they type a URL into Internet Explorer to navigate to a search engine the same standard page is being displayed on the browser. The page is asking the user to purchase antivirus software. 

Please resolve the problem using the available tools shown. 

When you have completed the simulation, please select the done button to submit your answer. 


Answer: Please review explanation for detailed answer. 


Q100. A user in a corporate environment needs to have a laptop device repaired and takes the device to the appropriate technician. Which of the following should the technician offer to the user in order to maintain professionalism? 

A. Ask to user to wait in the area while repairs are being made. 

B. Offer a temporary loaner laptop for the user to work on. 

C. Inform the user that it will be ready “sometime” and to come back later. 

D. Ask the user to bring the laptop back when the department is less busy. 

Answer: B