Exambible offers free demo for 2v0 620 vsphere 6 foundations exam exam. "vSphere 6 Foundations Beta Exam", also known as 2v0 620 dump pdf exam, is a VMware Certification. This set of posts, Passing the VMware vmware 2v0 620 exam, will help you answer those questions. The 2v0 620 vsphere 6 foundations exam Questions & Answers covers all the knowledge points of the real exam. 100% real VMware 2v0 620 pdf exams and revised by experts!

Q1. An administrator has unsuccessfully attempted several times to install an Operating System inside a virtual machine. The administrator finds that the installation fails at random intervals. 

Which two actions can be taken to resolve this issue? (Choose two.) 

A. Verify the md5sum and if invalid, download the installation files again. 

B. Attempt the installation an additional time. 

C. Attempt to use a different installation media or installation method. 

D. Create a new virtual machine and attempt the installation with the existing media. 

Answer: A,C 


Q2. An administrator configures vSphere Replication for a virtual machine and enables multiple point in time (PIT) instances under the recovery settings in the Configure Replication wizard. 

Which two statements are correct for vSphere Replication with multiple point in time instances enabled? (Choose two.) 

A. vSphere Replication retains a number of snapshot instances of the virtual machine on the target site based on the retention policy that you specify. 

B. vSphere Replication uses the virtual machine's snapshot instances to define the target site Point in Time instance based on the retention policy that you specify. 

C. vSphere Replication does not support virtual machines with snapshots. 

D. vSphere Replication supports virtual machines with snapshots. 

Answer: A,C 


Q3. An administrator logs into the vSphere Web Client, but is unable to see any hosts and clusters. 

Which two options could fix the problem? (Choose two.) 

A. Verify that the client web browser and vCenter Server are in the same broadcast domain. 

B. Verify that the vCenter Server system is registered with the same Platform Services Controller as the vSphere Web Client. 

C. Log in to the vCenter Server as a user within the Active Directory domain. 

D. Log in to the vSphere Web Client as a user with permissions on the vCenter Server system. 

Answer: B,D 


Q4. Which three traffic types are available services options when configuring a vmkernel port? (Choose three.) 

A. Provisioning Traffic 

B. Virtual Volumes Traffic 

C. vSphere Replication NFC Traffic 

D. Virtual SAN Traffic 

E. FCoE Traffic 

Answer: A,C,D 


Q5. Which two statements are true about deploying and using vSphere Replication? (Choose two.) 

A. ESXi hosts managed by a single vCenter Server instance require a connection between the two vSphere Replication appliances. 

B. Sites managed by different vCenter Server instances require a connection between the two vSphere Replication appliances. 

C. Sites managed by different vCenter Server instances require the use of Site Recovery Manager and a connection between the two vSphere Replication appliances. 

D. ESXi hosts managed by a single vCenter Server instance require a single vSphere Replication appliance. 

Answer: B,D 


Q6. An administrator must determine an appropriate backup solution, given these conditions: . 50 of the virtual machines are in a resource pool named Finance. 

50 of the virtual machines are in a resource pool named QA. 

Which solution allows an administrator the ability to backup 100 virtual machines? 

A. Use Snapshot Manager on the vCenter Server to backup the virtual machines. 

B. Use the VMware Consolidated Backup (vcb) tool on the ESXi Host to backup the virtual machines. 

C. Use the VMware Data Recovery (VDR) Appliance on the vCenter Server to backup the virtual machines. 

D. Use the VMware Data Protection (VDP) Appliance on one of the ESXi Hosts to backup the virtual machines. 

Answer:


Q7. An administrator is deploying multiple Windows 2003 Virtual Machines from the same template. 

What two steps should be taken to avoid network conflicts? (Choose two.) 

A. Customize the guest operating system. 

B. Install VMware Tools into the new virtual machines. 

C. Copy the Microsoft Sysprep tools onto the vCenter Server system. 

D. Ensure the e1000 vmnic is selected for each new virtual machine. 

Answer: A,C 


Q8. A company has decided to implement Virtual SAN within their vSphere 6.x environment. The Virtual SAN cluster will be composed of three ESXi 6.x hosts that are on the Virtual SAN Ready Node list. 

Each ESXi host includes: 

Two SAS Controllers that support Passthrough Mode Four Solid State Drives (SSDs) 1TB in size each 20 SAS Magnetic Disks (MDs) 1TB in size each The SSDs and MDs are evenly split between the two SAS controllers 

The company will pilot a Virtual SAN cluster utilizing VMware best practices while maximizing storage capacity. The Virtual SAN cluster will use Manual Mode. 

Which two Disk Group configurations would meet the stated configuration requirements? (Choose two.) 

.... 

A. 4 disk groups with 1 SSD and 5 MDs each 

B. 2 disk groups with 1 SSD and 7 MDs each 

C. 2 disk groups with 2 SSDs and 7 MDs each 

D. 2 disk groups with 1 SSD and 10 MDs each 

Answer: A,B 


Q9. Which vSphere 6 Enterprise Edition feature will allow an organization to ensure that critical multi-threaded applications have the maximum possible uptime? 

A. Fault Tolerance 

B. High Availability 

C. Distributed Resource Scheduler 

D. App HA 

Answer:


Q10. Which two High Availability (HA) Cluster admission control policies can help avoid resource fragmentation? (Choose two.) 

A. Define failover capacity by static number of hosts 

B. Define failover capacity by reserving a percentage of the cluster resources 

C. Use dedicated failover hosts 

D. Use Virtual Machine Monitoring 

Answer: A,C