Act now and download your VMware 2V0-620 test today! Do not waste time for the worthless VMware 2V0-620 tutorials. Download Updated VMware vSphere 6 Foundations Beta Exam exam with real questions and answers and begin to learn VMware 2V0-620 with a classic professional.

2021 Sep vmware 2v0-620:

Q91. A virtual machine template is accidently removed from the vCenter Server Inventory. Which method would be used to recover the template back into the environment? 

A. Use the datastore browser to locate the template, then right click and add the .vmtx file to inventory. 

B. Use the datastore browser to locate the template, then right click and add the .vmx file to inventory. 

C. Using the Managed Object Browser and adding the template from the ManagedObjectReference:GuestFileManager object. 

D. Using the Managed Object Browser and adding the template from the ManagedObjectReference:VirtualDiskManager object. 

Answer: A 


Q92. Which scenario shows a reason for VMware Tools failing to install? 

A. Virtual machine has a CD-ROM configured. 

B. Guest OS Antivirus is blocking the VMware Tools installation. 

C. Guest OS has 64-bit ldd (list dynamic dependencies) utility installed. 

D. Virtual machine is powered on. 

Answer: B 

64. An administrator is evaluating whether to deploy vCenter Server on a Windows server or on a vCenter Server appliance. The administrator has the following requirements: 

. A web browser will be utilized to manage the vSphere environment. 

. 16 ESXi hosts will be deployed. 

. Licenses must be shared with a vCenter Server at another site. 

. An external Oracle 10g database server will be used to host the vCenter Server database. 

Why will the administrator need to deploy vCenter Server on a Windows server? 

A. Linked Mode is a requirement for the solution. 

B. Oracle 10g is a requirement for the solution. 

C. The vSphere web client is a requirement for the solution. 

D. Management of more than 5 hosts is a requirement for the solution. 

Answer: A 


Q93. An administrator is attempting to power on a virtual machine, but the task is hanging at 95%. 

What three scenarios best explain why this problem is happening? (Choose three.) 

A. A virtual machine question is currently being posed to the administrator. 

B. Another task for the virtual machine or other component is already in progress. 

C. The VMware High Availability cluster has insufficient resources to guarantee failover. 

D. The host has lost access to the storage device containing the virtual machine files. 

E. The host is under resource contention and unable to power on the virtual machine. 

Answer: A,B,C 


Q94. Refer to the Exhibit. 

-- Exhibit --


A 4 GB Memory virtual machine is experiencing extended memory issues, as shown in the Exhibit. 

What potential issues could be attributed to this memory pressure? 

A. A limit is imposed on the virtual memory of this virtual machine. 

B. The Balloon driver has been uninstalled. 

C. A limit has been imposed on the Virtual CPU of the virtual machine. 

D. Storage IO control has been enabled for the virtual machine causing the swapped memory. 

Answer: A,B 


Q95. Which two statements are true about deploying and using vSphere Replication? (Choose two.) 

A. ESXi hosts managed by a single vCenter Server instance require a connection between the two vSphere Replication appliances. 

B. Sites managed by different vCenter Server instances require a connection between the two vSphere Replication appliances. 

C. Sites managed by different vCenter Server instances require the use of Site Recovery Manager and a connection between the two vSphere Replication appliances. 

D. ESXi hosts managed by a single vCenter Server instance require a single vSphere Replication appliance. 

Answer: B,D 


2passeasy.com

Down to date 2v0-620 exam:

Q96. How are ports scaled on vSphere Standard Switches (vSS)? 

A. Ports on a vSS can be dynamically scaled up and down. 

B. Ports on a vSS can only be statically scaled up or down. 

C. Ports on a vSS can only be dynamically scaled down. 

D. Ports on a vSS can only be dynamically scaled up. 

Answer: A 


Q97. When you add an ESXi 6.x host to a new Cluster, which vSphere object owns the CPU and Memory resources of the hosts? 

A. vCenter Server 

B. Datacenter 

C. Cluster 

D. Host 

Answer: C 


Q98. What two IT infrastructure components are virtualized by vSphere Essentials? (Choose two.) 

A. Networks 

B. Applications 

C. Storage 

D. Management 

Answer: A,C 

Explanation: http://www.vmware.com/files/pdf/VMware-vSphere-4-Essentials-Editions-DS-EN.pdf 


Q99. What is a benefit of using Enhanced vMotion Compatibility for an environment? 

A. EVC masks CPU features to allow compatibility between hosts that are dissimilar. 

B. EVC allows for cross platform vMotion to occur. 

C. EVC enables Long Distance vMotion. 

D. EVC enables Storage vMotion functionality. 

Answer: A 


Q100. A virtual machine has been renamed and an administrator is unable to find files with the new virtual machine name in the datastore. 

What is the reason for this? 

A. The names of the files on the datastore do not change. 

B. The names of the files on the datastore have been corrupted. 

C. The virtual machine needs to be re-added to the inventory. 

D. The Distributed Resource Scheduler moved the virtual machine to another host. 

Answer: A